![]() |
|
| |||
| |||
| היי פשוט קנה מחשב חדש, הלך מ-Windows XP, כדי Vista שלי (סורק, מדפסת) היא smartbase Canon MP 370.just ניסה לסרוק כמה מסמכים, אך Vista wont להכיר אותו, הוא אמר, כדי לקבל (Update, הורד ????) מבית Canon, כדי לקבל את המדפסת לעבוד, מישהו יכול לעזור לי בבקשה, בלי Baffling אותי, הרבה תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קבל את מנהלי ההתקן עבור Vista מודל אתה כאן> http://software.canon-europe.com/
| |||
| |||
| דייב Hybrid, הרבה תודה על תגובה, אני כבר על הקישור, והוא dont להראות את מדפסת / סורק בכל הרשימות, ושלי הוא רק בן 4 שנים, אלא אם המחשב כי הוא ז 'רגון classed as an Oldie, הרבה תודה בכל מקרה, איחוליי, את Austringer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן הם .... אתה לא נראה חזק מספיק .... לראות כאן
| |||
| |||
| היי פיל, כפי אמרתי DaveHybrid, המחשב לא יודע קרוא וכתוב, אז קצת סבלנות יש צורך, תודה מטה, Austringer |
|
| |||
| |||
| אני חושב שאתה תמצא כי פיל הוא חולה מאוד ותומכת!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| למה .... תודה לך אדוני סוג |
|
| |||
| |||
| Phil <<א מאוחר תודה על כל העזרה שלך, מצטער, אני לא אחזור להודות לך ולכל האחרים שלך לעזור לפני עכשיו, אני למטה טעון את העדכון, מדפסות לעבוד, אבל לא את הסורק חלק ממנו, פעם נוספת, רבים THANKS |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה! המחשב שלי לא הורדת עדכונים כלשהם לדוגמא ממוצע, עדכונים למחשב כלום! | edkes | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 23 אפריל 2009 14:03 |
| אין אפשרות להתקין עדכונים | duskmon10 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 23 דצמבר 2008 20:34 |
| כאשר המחשב שלי הוא עושה עדכונים אוטומטיים, זה תמיד ... | broonie | חבילות Office & Applications | 1 | 21st נובמבר 2008 14:39 |
| עדכוני Windows | quincysw | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 20 אוקטובר 2008 12:56 |
| עדכונים אוטומטיים! | craiig | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -27 לאפריל 2008 11:00 |
| שרשרת כלים | |
| |