![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć właśnie kupił nowy komputer, odszedł z Windows XP do Vista, mój (skaner, drukarka) jest smartbase Canon MP 370.just chciał przeskanować niektórych dokumentów, ale Vista wont go ująć, został poinformowany, aby uzyskać (aktualizacja, pobierz ????) z Canon, aby drukarka do pracy, Can anyone help me please, bez zaskakujący mnie Many Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pobierz sterowniki Vista dla Ciebie modelu tutaj> http://software.canon-europe.com/
| |||
| |||
| Dave Hybrid, Serdecznie dziękujemy za odpowiedź, mam już na ten link i dont show Moja drukarka / skaner w żadnej z list, a moja jest tylko około 4 roku życia, chyba że w Computer szwargot że jest sklasyfikowane jako Oldie, Many Thanks anyway, Best Wishes, w Austringer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, oni są .... you didn't look hard enough .... widzieć tu
| |||
| |||
| Phil Cześć, jak powiedział DaveHybrid, Nie komputera, więc niektóre cierpliwość jest potrzebna, dzięki Mate, Austringer |
|
| |||
| |||
| Myślę, że znajdą Phil że jest bardzo cierpliwy i wspomagające!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Dlaczego .... thank you kind sir |
|
| |||
| |||
| PHIL <<A Belated dzięki za pomoc, sorry I didn't get back to dziękuję i inne za pomoc przedtem, ja w dół załadowany aktualizacji pracy drukarki, skanera, ale nie jego części, po raz kolejny, wielu THANKS |
![]() |
|
| Zakładki |