![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max tocmai a cumparat un computer nou, plecat de la Windows XP, la Vista, mea (scanner, imprimantă) este un Canon smartbase MP 370.just încercat să scaneze unele lucrari, dar Vista obiceiul să recunoască aceasta, s-a spus pentru a obţine un (actualizare, download ????) de la Canon, pentru a obţine imprimanta la locul de muncă, oricine poate ajuta-ma te rog, fără dejucare-mă, vă mulţumesc mult |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obţineţi drivere pentru Vista vă modelul de aici> http://software.canon-europe.com/
| |||
| |||
| Dave Hybrid, mulţumesc mult pentru răspuns, am fost deja pe care se leagă, şi arată-mi-l dont Printer / Scanner în nici una dintre liste, şi a mea este de doar aproximativ 4 ani, cu excepţia cazului în care este Computer jargon clasate ca o Oldie, Multe Multumesc, oricum, cele mai bune urări, de Austringer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da sunt .... nu uita ca ai facut destul de greu .... vedea aici
| |||
| |||
| Max Phil, ca i-am spus DaveHybrid, nu computer cu ştiinţă de carte, astfel că o răbdare este necesară, datorită Mate, Austringer |
|
| |||
| |||
| Cred că vei găsi că Phil este extrem de pacient şi de susţinere!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| PHIL <<O întârziată multumesc pentru tot ajutorul, imi pare rau nu am sa ma intorc sa va multumesc, precum şi orice alte persoane pentru ajutor acum înainte, eu jos încărcate de actualizare, imprimante de lucru, dar nu de scanare o parte din ea, din nou, multe THANKS |
![]() |
|
| Marcaje |