![]() |
|
| |||
| |||
| Бок управо купио нови Цомпутер, отишао од Уиндоус КСП на Виста, мој (скенер, принтер) је смартбасе Цанон МП 370.јуст покушао скенирати неке новине, али Виста навика препознао, био је рекао да би добили (надоградња, доунлоад ????) из Цанон, да би добили штампач на рад, може било ко помоћ мене угодити, без Баффлинг мене, много хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Узмите Виста дривер за вас модел овде> хттп://софтуаре.цанон-еуропе.цом/
| |||
| |||
| Даве Хыбрид, Многобројан захвалност за одговорити, већ сам био на тај линк, и то не показивати мој Принтер / сцаннер у било којем од листама, и моје је само око 4 године, осим у Цомпутер жаргон који је цлассед као Олдие, Многобројан захвалност свеједно, најбоље жеље, у Аустрингер |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да су они .... нисте довољно тешко гледати .... види овде
| |||
| |||
| Бок Пхил, као што сам рекао ДавеХыбрид, Не рачунар писмен, па нека је потребно стрпљење, хвала Мате, Аустрингер |
|
| |||
| |||
| Мислим да ћете наћи Пхил је изузетно стрпљиви и подржавају!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Зашто .... хвала вам господине врсте |
|
| |||
| |||
| Пхил <<А задоцнио хвала за све ваше помоћи, извињавамо се нисам вратити вам захвалити и било који други на помоћи пре сад сам се учита исправка, принтери раде, али не и скенер део је, опет, многи ХВАЛА |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хелп! Мы Цомпутер не преузима Свеједно Упдатес Нпр АВГ, Цомпутер Ажурирања Ништа! | едкес | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 23 април 2009 14:03 |
| Не могу да инсталирате исправке | дускмон10 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 23 децембар 2008 20:34 |
| Када се мој ПЦ ради аутоматског ажурирања, она увек ... | брооние | Оффице & Апплицатионс | 1 | 21 новембар 2008 14:39 |
| Уиндоус исправке | куинцысу | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 20 октобар 2008 12:56 |
| Аутоматска исправке! | цраииг | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 27 април 2008 11:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |