![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba sadece Windows XP, Vista, benim (tarayıcı, yazıcı gitti) Canon smartbase MP 370.just yeni bir bilgisayar satın bazı belgeleri taramak için çalıştı, ama Vista bu tanımayı alışmış bir (Güncelleştirmeyi yüklemek için söylendi ????) Canon gelen, iş için yazıcı almak için, can herkes YARDIM yaz LÜTFEN, Many Thanks bana güç olmadan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sizin için modeli burada Vista sürücüleri al> http://software.canon-europe.com/
| |||
| |||
| Dave Hibrid, yanıt için pek çok teşekkürler, ben zaten bu bağlantıyı edilmiştir ve herhangi listelerinin benim Yazıcı / Tarayıcı göstermek dont ve benim sadece 4 yaşında, Bilgisayar Lingo sürece bir ihtiyar olarak sınıflandırılır olduğunu, bir Birçok Yine de teşekkürler, Best Wishes, bu Austringer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet vardır .... size zor yeterli .... göz didn't görmek burada
| |||
| |||
| Selam Phil gibi DaveHybrid söyledim, bilgisayar okur yazar değil, Yani biraz sabır gerekiyor, teşekkürler Dostum, Austringer |
|
| |||
| |||
| Ben o Phil çok sabırlı ve destekleyici bulabilirsiniz düşünün!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| PHIL <<Tüm yardım, SORRY geri ve yardım için herhangi bir başkaları bundan önce size teşekkür etmek didn't get için gecikmiş teşekkürler, ben aşağı, ama bir kez daha çok bu tarayıcı parçası, güncelleştirme, yazıcılar çalışma yüklendi TEŞEKKÜRLER |