![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт тільки що купив новий комп'ютер, пішов від Windows XP, Vista, щоб моя (сканер, принтер) є SmartBase Canon MP 370.just намагалися сканувати папір, але Vista звичай визнають його, сказали, щоб отримати (оновлення, скачати ????) від канону, щоб отримати принтера до роботи, може хто-небудь допомагати, будь ласка, без мене Незрозумілою, большое спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отримати Vista Драйвери для Вас модель тут> http://software.canon-europe.com/
| |||
| |||
| Дейв Hybrid, Большое спасибо за ответ, я вже на це посилання, і вона Більше не показувати мій принтер / сканер в одному зі списків, а в мене тільки близько 4 років, якщо не в термінах комп'ютера, на якому класифікується як Олді, Багато спасибо, найкращими побажаннями, Austringer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та вони є .... Ви не дивіться міцно достатньо .... бачити тут
| |||
| |||
| Привіт Філ, як я вже сказав DaveHybrid, а не комп'ютерною грамотністю, Таким чином, необхідно терпіння, завдяки Мате, Austringer |
|
| |||
| |||
| Я думаю, ви зрозумієте, що Філе дуже терплячим і підтримує!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Чому .... Спасибі, милостивий |
|
| |||
| |||
| Філ <<запізніле спасибі за вашу допомогу, шкода, що я не повернутися, щоб подякувати вам і будь-якого іншого за вашу допомогу до цих пір, я вниз оновлена, принтери працюють, але не сканера його частини, ще раз, багато СПАСИБО |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога! Мій комп'ютер не завантажувати ніякі оновлення Ср Наприклад, комп'ютер оновлює Нічого! | edkes | General Software чат | 1 | 23 квітня 2009 14:03 |
| Не вдається встановити оновлення | duskmon10 | Операційні системи Windows | 2 | 23 грудня 2008 20:34 |
| Коли мій комп'ютер робить автоматичних оновлень, він завжди ... | broonie | Office Suites & Застосування | 1 | 21 листопада 2008 14:39 |
| Оновлення Windows | quincysw | Операційні системи Windows | 7 | 20 жовтня 2008 12:56 |
| Автоматичні оновлення! | craiig | Операційні системи Windows | 2 | 27 квітня 2008 11:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |