menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Tisk na PC Vista, XP Computer - Bratr HL1440

Reply

Thread Nástroje
Old 13. června 2009, 13:12
Nový člen skupiny

Default Tisk na PC Vista, XP Computer - Bratr HL1440

Mám bratra hl1440 tiskárnu, kterou mám rád. Byl to pracovní ok, ale teď to není vytisknout celou stránku z mého Vista počítače, ale je to ok z XP počítače (tiskárny připojené k XP ks) a W2000 počítače. My se připojuje pomocí Lyncsys router.

Jsem se pokusil znovu-instalaci tiskárny na mém PC Vista, bezvýsledně. Když jsem se jít na bratra ovladače tiskárny stránce Vista není uvedena.

Potřebuji ovladač tiskárny, který je kompatibilní s XP nebo Vista nainstalovat XP na počítači. Jsem zmatená o tom, které potřebuji.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Bratr MFC 420CN tiskárny se zobrazí chybová zpráva dog3074 Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 15. červen 2009 13:52
Tiskárna Lexmark Z12 - Vista - Tisk prázdné stránky jefechico Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 28. května 2009 21:02
Big Brother se dívá Vy! Ano, Ty! mctw Vypnout Téma diskuze 1 22. května 2009 16:42
Promiňte mi její znovu - Tisk problémů po síti + Přístup k jednomu počítači rbscooby Sítě, Modemy & VoIP 10 28. duben 2008 13:58
Problémy s tiskem Slnaarasm Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 10. října 2007 12:47
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.