![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám bratra hl1440 tiskárnu, kterou mám rád. Byl to pracovní ok, ale teď to není vytisknout celou stránku z mého Vista počítače, ale je to ok z XP počítače (tiskárny připojené k XP ks) a W2000 počítače. My se připojuje pomocí Lyncsys router. Jsem se pokusil znovu-instalaci tiskárny na mém PC Vista, bezvýsledně. Když jsem se jít na bratra ovladače tiskárny stránce Vista není uvedena. Potřebuji ovladač tiskárny, který je kompatibilní s XP nebo Vista nainstalovat XP na počítači. Jsem zmatená o tom, které potřebuji. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Bratr MFC 420CN tiskárny se zobrazí chybová zpráva | dog3074 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 15. červen 2009 13:52 |
| Tiskárna Lexmark Z12 - Vista - Tisk prázdné stránky | jefechico | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 28. května 2009 21:02 |
| Big Brother se dívá Vy! Ano, Ty! | mctw | Vypnout Téma diskuze | 1 | 22. května 2009 16:42 |
| Promiňte mi její znovu - Tisk problémů po síti + Přístup k jednomu počítači | rbscooby | Sítě, Modemy & VoIP | 10 | 28. duben 2008 13:58 |
| Problémy s tiskem | Slnaarasm | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 10. října 2007 12:47 |
| Thread Nástroje | |
| |