μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Vista PC εκτύπωσης σε XP Υπολογιστών - Brother HL1440

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Ιουν 2009, 13:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Vista PC εκτύπωσης σε XP Υπολογιστών - Brother HL1440

Έχω έναν αδελφό hl1440 εκτυπωτή που αγαπώ. Ήταν εργασίας εντάξει, αλλά τώρα δεν εκτυπώνεται η πλήρης σελίδα από Vista υπολογιστή μου, αλλά είναι εντάξει από τη XP υπολογιστή (εκτυπωτή που συνδέονται με το PC XP) και W2000 υπολογιστή. Είμαστε επισυνάπτεται χρησιμοποιώντας ένα Lyncsys δρομολογητή.

Έχω δοκιμάσει εκ νέου την εγκατάσταση του εκτυπωτή για Vista pc μου, να μην χρησιμοποιήσει. Όταν πηγαίνω στην σελίδα οδηγών εκτυπωτή Brother, Vista δεν είναι στην λίστα.

Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή που είναι συμβατό με XP ή Vista για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή τα XP. Είμαι σε σύγχυση ως προς την οποία έχουν ανάγκη.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Brother MFC 420CN Printer Μήνυμα λάθους dog3074 Digital Imaging & Printers 0 15 Ιουν 2009 13:52
Εκτυπωτή Lexmark Z12 - Vista - Εκτυπώσεις κενή σελίδα jefechico Digital Imaging & Printers 0 28 Μαΐου 2009 21:02
Big Brother is watching you! Μπορείτε Ναι! mctw Off Topic Συζήτηση 1 22η Μαΐου 2009 16:42
Συγγνώμη τη μου πάλι - Εκτυπώσεις προβλήματα + Πρόσβαση σε δίκτυο έναν υπολογιστή rbscooby Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 10 28 Απρ 2008 13:58
Προβλήματα εκτύπωσης Slnaarasm Digital Imaging & Printers 1 10 Οκτ 2007 12:47
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.