manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Vidik PC tiskanja na XP Računalo - Brother HL1440

Reply

Thread Tools
Old 13. lipnja 2009, 13:12
Novi član grupe

Default Vidik PC tiskanja na XP Računalo - Brother HL1440

Imam Brother pisač hl1440 da te volim. To je bio radni ok, ali sad ga ne ispisuje puni stranice iz moje Vidik računalo, ali je u redu sa XP računala (pisač priključen na PC XP) i W2000 računalo. Mi smo pomoću priložene Lyncsys ruter.

Pokušao sam re-instalirati pisač na moj Vidik PC, ni iskoristiti. Našto JA otiđite na stranicu Brother printer drivera, Vista nije na popisu.

Trebam li upravljački program za pisač koji je kompatibilan s XP ili Vista instalirati XP na računalo. Ja sam zbunjena kao do koje mi je potrebno.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Brother MFC-420CN Printer Poruka o pogrešci dog3074 Digital Imaging & Pisači 0 15. lipnja 2009 13:52
Lexmark Z12 Printer - Vista - Tiskanje Prazan Stranica jefechico Digital Imaging & Pisači 0 28. svibanj 2009 21:02
Big Brother motrenje Vi! Da Vas! mctw Off Topic Discussion 1 22. svibanj 2009 16:42
Nažalost njegove mene opet - ispisom + Pristup mreži preko jednog računala rbscooby Networking, Modemi & VoIP 10 28. travanj 2008 13:58
Ispisom Slnaarasm Digital Imaging & Pisači 1 10. listopad 2007 12:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.