![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Brother pisač hl1440 da te volim. To je bio radni ok, ali sad ga ne ispisuje puni stranice iz moje Vidik računalo, ali je u redu sa XP računala (pisač priključen na PC XP) i W2000 računalo. Mi smo pomoću priložene Lyncsys ruter. Pokušao sam re-instalirati pisač na moj Vidik PC, ni iskoristiti. Našto JA otiđite na stranicu Brother printer drivera, Vista nije na popisu. Trebam li upravljački program za pisač koji je kompatibilan s XP ili Vista instalirati XP na računalo. Ja sam zbunjena kao do koje mi je potrebno. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Brother MFC-420CN Printer Poruka o pogrešci | dog3074 | Digital Imaging & Pisači | 0 | 15. lipnja 2009 13:52 |
| Lexmark Z12 Printer - Vista - Tiskanje Prazan Stranica | jefechico | Digital Imaging & Pisači | 0 | 28. svibanj 2009 21:02 |
| Big Brother motrenje Vi! Da Vas! | mctw | Off Topic Discussion | 1 | 22. svibanj 2009 16:42 |
| Nažalost njegove mene opet - ispisom + Pristup mreži preko jednog računala | rbscooby | Networking, Modemi & VoIP | 10 | 28. travanj 2008 13:58 |
| Ispisom | Slnaarasm | Digital Imaging & Pisači | 1 | 10. listopad 2007 12:47 |
| Thread Tools | |
| |