kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

Vista PC Nyomtatás XP Számítógép - Brother HL1440

Reply

Téma eszközök
Old Június 13 2009, 13:12
Új tag Csoport

Default Vista PC Nyomtatás XP Számítógép - Brother HL1440

Nekem van egy Brother hl1440 nyomtatót, hogy szeretem. Úgy működik az OK-ra, de most már nem nyomtat a teljes oldalt én Vista számítógépen, de van az XP számítógép (nyomtató csatolni az XP-PC) és W2000 számítógépet. Mi van csatolva segítségével Lyncsys router.

Megpróbáltam újra telepíti a nyomtatót én Vista PC, mindhiába. Mikor megy a Brother nyomtatóillesztők oldal, Vista nem szerepel.

Do I need a nyomtató-illesztőprogram, amely összeegyeztethető XP vagy Vista telepítése az XP számítógépet. Én vagyok zavarodva, hogy az, amit kell.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Brother MFC 420CN nyomtató Hibaüzenet dog3074 Digital Imaging & Nyomtatók 0 15. június 2009 13:52
Lexmark Z12 Nyomtató - Vista - Üres oldal nyomtatása jefechico Digital Imaging & Nyomtatók 0 28. május 2009 21:02
Big Brother Is Watching You! Igen Te! mctw Off Topic Discussion 1 22. május 2009 16:42
Bocs, hogy megint - Nyomdaipari merülnek + hálózati elérése, egy számítógép rbscooby Hálózatépítés, Modems & VoIP 10 28. április 2008 13:58
Nyomtatási problémák Slnaarasm Digital Imaging & Nyomtatók 1 10. október 2007 12:47
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.