![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy Brother hl1440 nyomtatót, hogy szeretem. Úgy működik az OK-ra, de most már nem nyomtat a teljes oldalt én Vista számítógépen, de van az XP számítógép (nyomtató csatolni az XP-PC) és W2000 számítógépet. Mi van csatolva segítségével Lyncsys router. Megpróbáltam újra telepíti a nyomtatót én Vista PC, mindhiába. Mikor megy a Brother nyomtatóillesztők oldal, Vista nem szerepel. Do I need a nyomtató-illesztőprogram, amely összeegyeztethető XP vagy Vista telepítése az XP számítógépet. Én vagyok zavarodva, hogy az, amit kell. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Brother MFC 420CN nyomtató Hibaüzenet | dog3074 | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 15. június 2009 13:52 |
| Lexmark Z12 Nyomtató - Vista - Üres oldal nyomtatása | jefechico | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 28. május 2009 21:02 |
| Big Brother Is Watching You! Igen Te! | mctw | Off Topic Discussion | 1 | 22. május 2009 16:42 |
| Bocs, hogy megint - Nyomdaipari merülnek + hálózati elérése, egy számítógép | rbscooby | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 10 | 28. április 2008 13:58 |
| Nyomtatási problémák | Slnaarasm | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 10. október 2007 12:47 |
| Téma eszközök | |
| |