menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Tlač na PC Vista, XP Computer - Brat HL1440

Reply

Thread Tools
Old 13. júna 2009, 13:12
Nový člen skupiny

Default Tlač na PC Vista, XP Computer - Brat HL1440

Mám brata hl1440 tlačiareň, ktorú mám rád. Bol to pracovný ok, ale teraz to nie je vytlačiť celú stránku z môjho Vista počítača, ale je to ok z XP počítače (tlačiarne pripojenej k XP ks) a W2000 počítača. My sa pripája pomocou Lyncsys router.

Som sa pokúsil znovu-inštaláciu tlačiarne na mojom PC Vista, bezvýsledne. Keď som sa ísť na brata ovládače tlačiarne stránke Vista nie je uvedená.

Potrebujem ovládač tlačiarne, ktorý je kompatibilný s XP alebo Vista nainštalovať XP na počítači. Som zmätená o tom, ktoré potrebujem.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Brat MFC 420CN tlačiarne sa zobrazí chybové hlásenie dog3074 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 15. jún 2009 13:52
Tlačiareň Lexmark Z12 - Vista - Tlač prázdne stránky jefechico Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 28. mája 2009 21:02
Big Brother sa pozerá Vy! Áno, Ty! mctw Vypnúť Téma diskusie 1 22. mája 2009 16:42
Prepáčte mi jej znova - Tlač problémov po sieti + Prístup k jednému počítaču rbscooby Siete, Modemy & VoIP 10 28. apríl 2008 13:58
Problémy s tlačou Slnaarasm Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 1 10. októbra 2007 12:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.