![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Takže jsem velmi levný digitální videokameru z Vivitar, ale při pokusu o přenos souborů z fotoaparátu do počítače, i když to přijde jako AVI. Formát, veškeré programy nelze otevřít. Jsem se pokusil konverze videa pomocí "Bink a mlaskavý polibek" video konverze software, ale všechny jsem si je bílá obrazovka přehrávání pro stejnou délku jako video. Vivitar podporu stránku doesnt dokonce uznat DVR 595 jako videokameru ve svém rozsahu, a tak žádné řešení potíží rad je k dispozici zde. Hledání "DVR 595 problémů," "Řešení problémů" "problémy" a podobně se mi ne-li, je to skoro, jako kdyby tento kamkordér neexistuje, protože je to tak hrozné. Pomoci by bylo velmi oceňována |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stáhněte si přehrávač vlc, hraje cokoli. Zní to, jako je studená být kodek problém a že hráč má všechny.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém s Western Digital Pevný disk. | mralex | Drives & Removable Media | 0 | 13 června 2009 20:35 |
| PC nebude hrát 8cm DVD videokamery | darrenwfrench | Multimedia & Kodeky | 8 | 22. duben 2008 12:02 |
| Western Digital WD My Book Problem | cubyong | Drives & Removable Media | 6 | 7. března 2008 16:04 |
| Přenos z videokamery do PC problém | piper55 | Multimedia & Kodeky | 1 | 20. února 2008 15:16 |
| Nejlepší digitální fotoaparáty - hledáme pro digitální fotoaparát pro PC používat | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 3 | 21. října 2006 09:57 |
| Thread Nástroje | |
| |