menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Vivitar DVR 595 Digital Videokamera Problem

Reply

Thread Nástroje
Old 21. dubna 2009, 12:45
Nový člen skupiny

Default Vivitar DVR 595 Digital Videokamera Problem

Takže jsem velmi levný digitální videokameru z Vivitar, ale při pokusu o přenos souborů z fotoaparátu do počítače, i když to přijde jako AVI. Formát, veškeré programy nelze otevřít. Jsem se pokusil konverze videa pomocí "Bink a mlaskavý polibek" video konverze software, ale všechny jsem si je bílá obrazovka přehrávání pro stejnou délku jako video.

Vivitar podporu stránku doesnt dokonce uznat DVR 595 jako videokameru ve svém rozsahu, a tak žádné řešení potíží rad je k dispozici zde.

Hledání "DVR 595 problémů," "Řešení problémů" "problémy" a podobně se mi ne-li, je to skoro, jako kdyby tento kamkordér neexistuje, protože je to tak hrozné.

Pomoci by bylo velmi oceňována
Old 21. dubna 2009, 12:55
Administrátor Skupina

Default Vivitar DVR 595 Digital Videokamera Problem

Stáhněte si přehrávač vlc, hraje cokoli. Zní to, jako je studená být kodek problém a že hráč má všechny.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problém s Western Digital Pevný disk. mralex Drives & Removable Media 0 13 června 2009 20:35
PC nebude hrát 8cm DVD videokamery darrenwfrench Multimedia & Kodeky 8 22. duben 2008 12:02
Western Digital WD My Book Problem cubyong Drives & Removable Media 6 7. března 2008 16:04
Přenos z videokamery do PC problém piper55 Multimedia & Kodeky 1 20. února 2008 15:16
Nejlepší digitální fotoaparáty - hledáme pro digitální fotoaparát pro PC používat Počítačové Spec Obecné Hardware Chat 3 21. října 2006 09:57
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.