![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έτσι έχω μια πολύ φτηνή ψηφιακή βιντεοκάμερα από Vivitar, αλλά όταν προσπαθώ να μεταφέρετε αρχεία από την κάμερα με τον υπολογιστή, αν και έρχεται ως AVI. μορφή, όλα τα προγράμματα και δεν μπορεί να ανοίξει. Έχω δοκιμάσει τη μετατροπή του βίντεο με τη χρήση "Bink και Smacker" βίντεο μετατροπής λογισμικού, αλλά έχω όλα είναι μια λευκή οθόνη που παίζουν για το ίδιο μήκος με το βίντεο. Vivitar στήριξη σελίδα doesn't ακόμη αναγνωρίσει το DVR 595 ως βιντεοκάμερα στο φάσμα και συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων και δεν είναι διαθέσιμη εκεί. Η αναζήτηση για "DVR 595 προβλήματα" "Αντιμετώπιση προβλημάτων" "θέματα" κλπ., όπου δεν γίνεται μου, είναι σχεδόν σαν αυτό βιντεοκάμερα δεν υπάρχει γιατί είναι τόσο φοβερό. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ιδιαίτερα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μεταφορτώστε τον VLC player, που παίζει τα πάντα. Ακούγεται σαν να είναι μια κρύα κωδικοποιητής ζήτημα και ότι παίκτης έχει όλα.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα με Western Digital σκληρό δίσκο. | mralex | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 0 | 13 Ιουν 2009 20:35 |
| PC δεν θα παίξει 8 εκατοστά βιντεοκάμερα DVD | darrenwfrench | Multimedia & Codecs | 8 | 22 Απρ 2008 12:02 |
| Western Digital My Book WD Πρόβλημα | cubyong | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 7η Μαρ 2008 16:04 |
| Μεταφορά από βιντεοκάμερα σε υπολογιστή πρόβλημα | piper55 | Multimedia & Codecs | 1 | 20 Φεβ 2008 15:16 |
| Best ψηφιακές κάμερες - ψάχνει για ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για χρήση Η / Υ | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 21 Οκτ 2006 09:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |