![]() |
|
| |||
| |||
| אז יש לי מאוד זול דיגיטליות camcorder מ Vivitar, אך כאשר אני מנסה להעביר קבצים מן המצלמה למחשב, אם כי זה מגיע כ AVI. פורמט, הכל וכל התוכניות לא יכול לפתוח אותה. ניסיתי להמיר את הווידאו באמצעות "Bink ו Smacker" תוכנת המרה וידאו אבל כל מה שאני מקבל הוא מסך לבן ששיחק עבור אותו אורך כמו וידאו. Vivitar תמיכה דף doesn't אפילו להכיר את DVR 595 כ camcorder הטווח שלה ולכן לא ניתן ייעוץ לפתרון בעיות שם. מחפש "DVR 595 בעיות", "פתרון בעיות" "בעיות" וכו 'לא יקבל אותי איפה, זה כמעט כאילו camcorder זה אינו קיים, כי זה כל כך נורא. עזרה יהיה מאוד מוערך |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הורד vlc שחקן, הוא משחק משהו. זה נשמע כמו הצטננות להיות בעיה-Codec וכי יש להם כל שחקן.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה עם כונן קשיח Western Digital. | mralex | כוננים & נשלפת | 0 | 13 יוני 2009 20:35 |
| לא לשחק במחשב 8cm camcorder-DVD | darrenwfrench | מולטימדיה רכיבי Codec | 8 | 22 אפריל 2008 12:02 |
| Western Digital WD את הספר שלי בעיה | cubyong | כוננים & נשלפת | 6 | 7 מרץ 2008 16:04 |
| העברת מ camcorder למחשב בעיה | piper55 | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | ה -20 פברואר 2008 15:16 |
| Best מצלמות דיגיטליות - מחפש מצלמה דיגיטלית לשימוש עבור PC | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 21st אוקטובר 2006 09:57 |
| שרשרת כלים | |
| |