![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Takže som veľmi lacný digitálny kamkordér z Vivitar, ale pri pokuse o prenos súborov z fotoaparátu do počítača, aj keď to príde ako AVI. Formát, všetky programy sa nedá otvoriť. Som sa pokúsil konverzia videa pomocou "Bink a mlaskavý polibek" video konverze software, ale všetky som si je biela obrazovka prehrávania pre rovnakú dĺžku ako video. Vivitar podporu stránku doesnt dokonca uznať DVR 595 ako kamkordér vo svojom rozsahu, a tak žiadne riešenie ťažkostí rad je k dispozícii tu. Hľadanie "DVR 595 problémov," "Riešenie problémov" "problémy" a podobne sa mi ne-li, je to skoro, ako keby tento kamkordér neexistuje, pretože je to tak hrozné. Pomoci by bolo veľmi oceňovaným |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stiahnite si prehrávač vlc, hrá čokoľvek. Znie to, ako je studená byť kodek problém a že hráč má všetky.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém s Western Digital Pevný disk. | mralex | Drives & Removable Media | 0 | 13 júna 2009 20:35 |
| PC nebude hrať 8cm DVD videokamery | darrenwfrench | Multimedia & Kodeky | 8 | 22. apríl 2008 12:02 |
| Western Digital WD My Book Problem | cubyong | Drives & Removable Media | 6 | 7. marca 2008 16:04 |
| Prenos z videokamery do PC problém | piper55 | Multimedia & Kodeky | 1 | 20. februára 2008 15:16 |
| Najlepšie digitálne fotoaparáty - hľadáme pre digitálny fotoaparát pre PC používať | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 21. októbra 2006 09:57 |
| Thread Tools | |
| |