![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Зато сам јако јефтини дигитални камкордери из Вивитар, ипак нашто ЈА пробати за пренос датотека из камере на рачунар, иако је реч као АВИ. формату, а све и сваког програма не може отворити. Покушао сам претварање видео помоћу "Бинк и пољубац" видео конверзија софтвер али све добијам је бели екран играјући за исте дужине као и видео. Вивитар суппорт страници се чак и признају као ДВР 595 камкордери у домету и савете за решавање проблема тако да не буде доступна тамо. Сеарцхинг фор "ДВР 595 проблеми" за решавање проблема "" питања "и сл, где не добија мене, то је готово као да овај камкордери не постоји зато што је тако страшно. Било који помоћ би било много поштовати |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Доунлоад ВЛЦ играч, он игра све. Звучи као да се хладне кодек тема и да плаыер има их све.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем са Уестерн Дигитал тврди диск. | мралекс | Дривес & Измјењиви медији | 0 | 13. јуна 2009 20:35 |
| ПЦ неће играти 8цм ДВД камкордери | дарренуфренцх | Мултимедија и кодеци | 8 | 22 април 2008 12:02 |
| УД Уестерн Дигитал Мы Боок Проблем | цубыонг | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 7 март 2008 16:04 |
| Пренос из камкордери на ПЦ Проблем | пипер55 | Мултимедија и кодеци | 1 | 20 фебруар 2008 15:16 |
| Најбољи дигитални фотоапарати - потражња за дигиталне камере за ПЦ коришћења | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 21 октобар 2006 09:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |