![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Так що я дуже дешева цифрова відеокамера Vivitar, але при спробі передачі файлів з камери на комп'ютер, хоча воно підходить як AVI. формат, а й будь-які програми, не зможе його відкрити. Я спробував конвертування відео, використовуючи "Бінкі і Smacker" відео перетворення програмного забезпечення, але все, що я отримаю це білий екран у програмі з тієї ж довжини, як і відео. Vivitar сторінці підтримки doesn't навіть визнати DVR 595, з відеокамери у своєму діапазоні і тому ніякі поради усунення неполадок можна там. Пошук "DVR 595 проблеми" "Усунення несправностей" і т.п. питання "змушує мене немає, де це майже як якби ця відеокамера не існує, тому що це так страшно. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Завантажити VLC Player, він грає все. Звучить, як він буде холодно кодеків і гравець має їх всіх.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми із західними жорсткого диска цифрового. | mralex | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 13 червня 2009 20:35 |
| ПК не буде грати 8cm Відеокамера DVD | darrenwfrench | Мультимедіа & кодеки | 8 | 22 квітня 2008 12:02 |
| Western Digital WD My Book проблеми | cubyong | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 7 березня 2008 16:04 |
| Переклад з відеокамери на комп'ютер проблема | piper55 | Мультимедіа & кодеки | 1 | 20 лютого 2008 15:16 |
| Кращі цифрові фотоапарати - шукає цифрові камери для ПК використання | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 3 | 21 жовтня 2006 09:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |