![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μόλις κατασκευαστεί ένα νέο υπολογιστή που δεν dows έχουν μια παράλληλη θύρα του mobo.I θέλουν να τρέχει μου scanport σαρωτή. Αγόρασα μια παράλληλη PCI κάρτα, και ότι τίθενται στον υπολογιστή. Δεν μπορώ να καταλάβω το οποίο οδηγός να χρησιμοποιήσει με την κάρτα. Μου τελειώνει Vista Home Premium 32 bit sp1. Ο τύπος στην Κίνα το αγόρασα από την κάρτα δεν έχει ιδέα τι να κάνω. Θα θέλαμε κάποια βοήθεια. Ευχαριστώ, GIGABYTE GA-EP45T-DS3R LGA 775 Intel P45 ATX Intel Motherboard LG 22X DVD ± R DVD Burner με LightScribe Black SATA Μοντέλο GH22LS30 CORSAIR XMS3 DHX 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Dual Channel Kit Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Quad-Core Processor Model BX80562Q6600 2 Western Digital Caviar SE16 WD6400AAKS 640GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive ARCTIC ΨΥΞΗΣ FREEZER 7 Pro 92 χιλιοστά CPU Cooler Hightech H485F512P HIS Radeon HD 4850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Ready 2,0 Crossfire Supported Video Card - Retail Antec Basiq BP500UB 500W ATX12V Version 2,01 Active PFC Power Supply - OEM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τοποθετείται η κάρτα τότε εκκίνησης, θα πρέπει να ρωτήσω για τον οδηγό, στη συνέχεια, εντοπίστε την στο CD και να το εγκαταστήσετε.
| |||
| |||
| Προσπάθησα αυτό. Windows εγκαθιστά ένα γενικό οδηγό. IF I Έχετε επανέλθει στο δίσκο, δεν υπάρχει προεπιλογή οδηγού. Υπάρχουν πολλαπλές οδηγούς του δίσκου και έχετε να επιλέξετε το πρόγραμμα οδήγησης που θέλετε να εγκαταστήσετε. Όταν προσπαθώ να βρείτε το scanner λέει δεν βρέθηκε κεντρικό προσαρμογέα. |
|
| |||
| |||
| Μήπως η νέα κάρτα εμφανίζεται στη διαχείριση συσκευών ως εγκατεστημένο, θα πρέπει να εγκατασταθεί πλήρως πριν από το σαρωτή θα λειτουργήσει. |
|
| |||
| |||
| Ναι, εμφανίζεται ως εγκατεστημένο και λέει αυτή η συσκευή λειτουργεί σωστά. Είναι που να LPT3 Είμαι αναρωτιούνται αν έχει κάτι να κάνει με τη θύρα I / O ρυθμίσεις; Είναι που να μην διακόπτουν. |
|
| |||
| |||
| Πήγα να MOS και βρήκε το σωστό πρόγραμμα οδήγησης και εγκατέστησε για vista. Είμαι ακόμη και αν έχετε ένα κεντρικό προσαρμογέα δεν βρέθηκε. Το έκανα διαπίστωσα ότι είναι εγκατεστημένη στον LPT3 ότι θα κάνει τη διαφορά; Lpt1 χρησιμοποιείται από τον εκτυπωτή. το scanner χρησιμοποιεί το λεγόμενο ελβετικό μαχαίρι. Δεν μπορεί να βρει το σαρωτή. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εντοπισμός Serial / θύρες COM | tex | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 20 Αυγ 2009 11:03 |
| Vista εκ νέου εγκατάσταση με αύξοντα παλιά; | pete21 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 24η Σεπ 2008 14:04 |
| Windows Vista Αύξων - OEM / Retail Διαφορά | cyberspacegenie | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 29 Ιαν 2008 07:08 |
| Πού θα βρω έναν αύξοντα κλειδί για το Office 2007; | Saklig | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 4η Νοεμβρίου 2007 13:07 |
| Serial Port μου δεν είναι workng!! Βοήθεια ... | AceOfHearts | Laptops, Κινητά & PDA | 10 | 11 Ιουλ 2007 08:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |