![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Upravo sam sagradio novu računalo koje dows nemate paralelni port na mobo.I želite prikazivati moji scanport skener. Ja kupio paralelno PCI karticu i staviti da se u računalu. Ne mogu shvatiti što vozač za korištenje s karticom. Im 'trčanje Vista Home Premium 32 zalogaj sp1. The guy in China sam kupio karticu od nema ideju što učiniti. Volio bih neke pomoći. Hvala, Gigabajt GA-EP45T-DS3R LGA 775 Intel P45 Intel ATX matična ploča LG 22X DVD ± R DVD burner sa LightScribe Black SATA Model GH22LS30 Gusar XMS3 DHX 2GB (2 x 1GB) 240-pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Dual Channel Kit Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Quad-Core Processor Model BX80562Q6600 2 kavijar SE16 Western Digital WD6400AAKS 640GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive Arktik HLAĐENJA Zamrzivač 7 Pro 92mm CPU hladnjak Hightech H485F512P HIS Radeon HD 4850 512MB 256-bitna GDDR3 PCI Express 2,0 x16 HDCP Ready unakrsna vatra Supported Video Card - Maloprodaja Antec Basiq BP500UB 500W ATX12V Version 2,01 Active PFC Napajanje - OEM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podesi karticu onda boot, treba pitati za vozača, a zatim pronađite ga na CD i instalirati ga.
| |||
| |||
| JA pokušao to. Windows će instalirati generički upravljački program. Ako sam se vratiti na Have disk, ne postoji zadani upravljački program. Ima više vozača na disku, a vi morate odabrati upravljački program koji želite instalirati. Našto JA pokušati nađi skener ona kaže ne host adapter found. |
|
| |||
| |||
| Ima li u novoj kartici pojavljuju u uređaju instaliran kao manager, to će vam biti u potpunosti instaliran prije skenera će raditi. |
|
| |||
| |||
| Da pokazuje kao instaliran i Internet kaže taj uređaj radi ispravno. On je postavljen na lpt3 sam zadivljen, ako ima nešto za napraviti sa I / O port postavke? On je postavljen na ne prekidati. |
|
| |||
| |||
| JA je otišao to htijenje i našli točni i instaliran driver za vidik. Ja sam još uvijek ne uzimajući host adapter found. Nisam primijetio da je instaliran na lpt3 bi da napraviti razliku? Lpt1 koristi pisač. skener koristi nešto zove švicarskog noža. To ne može pronaći skener. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Identificiranje Serial / hr Portovi | tex | General Hardware Chat | 0 | 20. kolovoz 2009 11:03 |
| Vidik ponovo instalirati sa starim serijski? | pete21 | Windows Operating Systems | 2 | 24. Ruj 2008 14:04 |
| Windows Vista Serial - OEM / Retail Difference | cyberspacegenie | Windows Operating Systems | 6 | 29 siječanj 2008 07:08 |
| Gdje mogu naći serijski ključ za office 2007? | Saklig | Općenito Software Chat | 3 | 4. studeni 2007 13:07 |
| Moj Serial Port nije workng! Pomoć ... | AceOfHearts | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 10 | 11. srpnja 2007 08:47 |
| Thread Tools | |
| |