![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most épül egy új számítógép dows nincs párhuzamos port a mobo.I akar futtatni én scanport szkennert. Vettem egy párhuzamos PCI kártya, és az, hogy a számítógépet. Nem tudom kitalálni, amely járművezető használni a kártyát. I'm running Vista Home Premium 32 bit SP1. A srác a Kína vettem a lapot, hogy fogalma sincs, mit tegyek. Szeretném egy kis segítség. Köszönöm, GIGABYTE GA-EP45T-DS3R LGA 775 Intel P45 Intel ATX Motherboard LG 22x DVD ± R és DVD-író LightScribe fekete SATA Model GH22LS30 Corsair XMS3 DHX 2GB (2 x 1 GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Dual Channel Kit Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Quad-Core processzor Model BX80562Q6600 2 Western Digital Caviar SE16 WD6400AAKS 640GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU hűtő 92mm Hightech H485F512P HIS Radeon HD 4850 512 MB 256-bites GDDR3 PCI Express 2,0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Kisker Antec Basiq BP500UB 500W ATX12V Version 2,01 Aktív PFC tápegység - OEM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Illesszük a kártyát, akkor indul, meg kell kérni a vezetőt, majd keresse meg azt a CD-t és telepíti azt.
| |||
| |||
| Megpróbáltam ezt. Windows telepíti egy általános illesztőprogramot. HA visszaállítani a lemez, akkor nem az alapértelmezett meghajtót. Vannak olyan sofőrök több a lemezen, és meg kell választani a kívánt illesztőprogram telepítése. Amikor megpróbálom megtalálni azt mondja, a szkenner nem fogadó adapter található. |
|
| |||
| |||
| Az új kártya megjelenik az Eszközkezelőben a telepítésre, akkor szükség lehet teljesen előtt a lapolvasó fog működni. |
|
| |||
| |||
| Igen ez azt mutatja, mint telepíteni, és azt mondja, ez a készülék nem működik megfelelően. Úgy van beállítva, hogy lpt3 vagyok kíváncsi, ha van valami köze van az I / O port beállításokat? Úgy van beállítva, hogy ne szakítsa félbe. |
|
| |||
| |||
| Elmentem akarat, és megtalálta a megfelelő vezetőt, és azt telepíteni a Vistát. Én is kapok egy nem fogadó adapter található. Én észrevettem, hogy van telepítve lpt3 volna tennie, hogy a különbség? Lpt1 használja a nyomtatót. A lapolvasó használ valami svájci kést. Meg nem találja a szkennert. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Azonosító Serial / COM port | tex | Általános fémáru Chat | 0 | 20. augusztus 2009 11:03 |
| Vista újra telepíteni a régi soros? | pete21 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 24. Szeptember 2008 14:04 |
| Windows Vista Serial - OEM / Retail Különbség | cyberspacegenie | A Windows operációs rendszerek | 6 | 29. január 2008 07:08 |
| Hol találok egy sorozat kulcs az Office 2007? | Saklig | General Chat szoftver | 3 | 4. november 2007 13:07 |
| Saját Serial port nem workng! Súgó ... | AceOfHearts | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 10 | 11. július 2007 08:47 |
| Téma eszközök | |
| |