![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ja po prostu wybudowali nowy komputer z Windows nie ma portu równoległego na mobo.I chcesz uruchomić moje scanport skanera. Kupiłem równolegle kart PCI, i umieścić, że w komputerze. Nie mogę się dowiedzieć, który sterownik do korzystania z karty. Mi Vista Home Premium 32 bit SP1. Facet w Chinach Kupiłem kartę nie ma pojęcia, co robić. I'd love pomocy. Dzięki, Gigabyte GA-EP45T-DS3R LGA 775 Intel P45 ATX Intel Motherboard LG DVD ± R 22x DVD z LightScribe Black SATA Model GH22LS30 Corsair XMS3 DHX 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (pc3 12800) Dual Channel Kit Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Quad-Core Processor Model BX80562Q6600 2 Western Digital Caviar SE16 WD6400AAKS 640GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive CHŁODZENIE ARCTIC Freezer 7 Pro 92mm CPU Cooler HighTech H485F512P HIS Radeon HD 4850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Retail Antec Basiq BP500UB 500W ATX12V wersja 2.01 Aktywne PFC Power Supply - OEM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dopasuj kartę następnie uruchomić, należy poprosić o sterownik, a następnie zlokalizować go na płycie CD i zainstalować je.
| |||
| |||
| Próbowałem tego. Windows instaluje sterownik generycznych. Jeśli powróci do Z dysku, nie ma domyślnego sterownika. Istnieje wiele sterowników na dysku i musisz wybrać sterownik chcesz zainstalować. Kiedy próbuję odnaleźć skaner on mówi nie przyjmujące karty znaleźć. |
|
| |||
| |||
| Czy nowe karty wyświetlane w Menedżerze urządzeń jako zainstalowany, będzie musiała być w pełni zainstalowana przed skaner będzie działać. |
|
| |||
| |||
| Tak, to pojawia się jako zainstalowane i on mówi, to urządzenie działa poprawnie. Jest ustawiony na LPT3 I'm wondering, jeśli ma coś do czynienia z I / O portu ustawienia? To jest nie do przerwania. |
|
| |||
| |||
| I poszedł do MOS i znaleźć poprawny sterownik i zainstalował go na Vista. Ja wciąż nie dostaję przyjmującego karty znaleźć. I nie zauważyłem, jest zainstalowany na LPT3 byłoby, które sprawiają, że różnica? LPT1 jest używany przez drukarkę. skaner wykorzystuje coś zwane szwajcarski nóż. Nie może znaleźć skanera. |
![]() |
|
| Zakładki |