![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Len som postavil nový počítač, že Windows nemajú paralelný port na mobo.I chcú spustiť moje scanport skenera. Koupil jsem paralelný PCI karta, a na skutočnosť, že v počítači. Nepřišel jsem na to, ktorý ovládač pre použitie s kartou. Bežím Vista Home Premium 32 bit sp1. Ten chlapík v Číne som kúpil kartu nemá potuchy, čo mám robiť. To bych rád nejakú pomoc. Vďaka, GIGABYTE GA-EP45T-DS3R LGA 775 Intel P45 Intel ATX Motherboard LG DVD ± R 22x DVD s LightScribe Black GH22LS30 SATA Model Corsair XMS3 DHX 2 GB (2 x 1 GB) 240-pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Dual Channel Kit Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Procesor Quad-Core Model BX80562Q6600 2 Západné Digital Kaviár SE16 WD6400AAKS 640GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Pevný disk ARCTIC CHLADENIE mraznička 7 Pro 92mm CPU Cooler JEHO Hightech H485F512P Radeon HD 4850 512mb 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Připraveno CrossFire Podporované Video Card - Maloobchod Antec Basiq BP500UB 500W ATX12V Version 2.01 Active PFC Power Supply - OEM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fit karty potom boot, mal by požiadať o vodiča, nájdite ju na CD a nainštalovať ho.
| |||
| |||
| Zkoušel jsem to. Windows inštaluje generickej vodiča. Ak som sa vrátiť k disku nie je predvolený ovládač. Existuje viac vodičov na disk a budete musieť vybrať ovládač, ktorý chcete nainštalovať. Keď sa snažím nájsť skenera je napísané žiadne host adapter našli. |
|
| |||
| |||
| Má novú kartu objaví v Správcovi zariadení ako nainštalovaná, bude musieť byť plne inštalovaný pred skener bude pracovať. |
|
| |||
| |||
| Áno, to ukáže ako nainštalovaná a hovorí toto zariadenie funguje správne. Je nastavený na lpt3 som si, keď to má niečo spoločného s I / O nastavenie portu? Je nastavený na žiadne prerušenia. |
|
| |||
| |||
| Išiel som na mos a nájsť správny ovládač nainštalovaný a je pre Vista. Já jsem ještě sehnat žiaden hosť adapter našli. Všimol som si, že je nainštalovaný na lpt3, že by sa niečo zmeniť? Lpt1 používajú tlačiarne. skenera využíva niečo nazýva švajčiarsky nôž. Nemôže nájsť skenera. |