![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Управо сам саградио нову рачунар које доус немате паралелни порт на мобо.И желите да се приказују моји сцанпорт скенер. Ја купио паралелно ПЦИ картицу и ставити да се у рачунару. Не могу схватити шта возач за коришћење са картицом. Им 'трчање Виста Хоме Премиум 32 залогај сп1. Тхе гуы ин Цхина сам купио картицу од нема идеју шта да урадите. Волео бих неке помоћи. Хвала, Гигабајт ГА-ЕП45Т-ДС3Р ЛГА 775 Интел П45 Интел АТКС матична плоча ЛГ 22кс ДВД ± Р ДВД бурнер са ЛигхтСцрибе Блацк САТА Модел ГХ22ЛС30 Гусар КСМС3 ДХКС 2ГБ (2 кс 1ГБ) 240-пин ДДР3 СДРАМ ДДР3 1600 (ПЦ3 12800) Дуал Цханнел Кит Интел Цоре 2 Куад К6600 Кентсфиелд 2.4ГХз ЛГА 775 Куад-Цоре Процессор Модел БКС80562К6600 2 кавијар СЕ16 Уестерн Дигитал УД6400ААКС 640ГБ 7200 РПМ САТА 3.0Гб / с Хард Дриве Арктик хлађење замрзивач 7 Про 92мм ЦПУ хладњак Хигхтецх Х485Ф512П ХИС Радеон ХД 4850 512МБ 256-битна ГДДР3 ПЦИ Експресс 2,0 кс16 ХДЦП Реады унакрсно ватра Суппортед Видео Цард - Малопродаја Антец Басик БП500УБ 500У АТКС12В Версион 2,01 Ацтиве пфц Напајање - ОЕМ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Подеси картицу онда боот, треба питати за возача, а затим пронађите га на ЦД и инсталирати га.
| |||
| |||
| ЈА суђен то. Уиндоус ће инсталирати генеричке управљачки програм. Ако сам се вратити на Хаве диск, не постоји подразумевани управљачки програм. Има више возача на диску, а ви морате да изаберете управљачки програм који желите да инсталирате. Нашто ЈА пробати наћи скенер она каже не хост адаптер фоунд. |
|
| |||
| |||
| Има ли у новој картици појављују у уређају инсталиран као манагер, то ће вам бити у потпуности инсталиран пре скенера ће радити. |
|
| |||
| |||
| Да показује као инсталиран и то каже тај уређај ради исправно. Он је постављен на лпт3 сам задивљен, ако има нешто за направити са И / О порт подешавања? Он је постављен на не прекидати. |
|
| |||
| |||
| ЈА је отишао за воља и нашли тачни и инсталиран дривер за видик. Ја сам још увек не узимајући хост адаптер фоунд. Нисам приметио да је инсталиран на лпт3 би да направите разлику? Лпт1 користи штампач. скенер користи нешто зове швајцарског ножа. То не може пронаћи скенер. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Идентификација Сериал / ср портови | Текс | Генерал Хардуаре Цхат | 0 | 20 аугуст 2009 11:03 |
| Видик поново инсталирате са старим серијски? | пете21 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 24. сеп 2008 14:04 |
| Уиндоус Виста Сериал - ОЕМ / Ретаил Дифференце | цыберспацегение | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 29 јануар 2008 07:08 |
| Где могу наћи серијски кључ за оффице 2007? | Саклиг | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 4 новембар 2007 13:07 |
| Мој Сериал Порт није уоркнг! Помоћ ... | АцеОфХеартс | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 10 | 11. јула 2007 08:47 |
| Тхреад Тоолс | |
| |