![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Sadece yeni bir bilgisayar dows değil mobo.I bir paralel bağlantı noktası olması inşa benim scanport tarayıcı çalıştırmak istiyorum. Yani, bir paralel PCI kart aldım ve koymak o bilgisayardaki. Ben hangi sürücü kartı ile kullanmak için rakam değildir. Ben Vista Home Premium kullanıyorum, 32 bit sp1. Çin 'de gelen kartı satın adam ne yapacak hiç bir fikrim var. Biraz yardım memnun oluruz. Teşekkürler, GIGABYTE GA-EP45T-DS3R LGA 775 Intel P45 ATX Intel Anakart LG 22X DVD ± R DVD yakıcı LightScribe Siyah SATA Modeli GH22LS30 ile Korsan gemisi XMS3 DHX 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Çift Kanal Seti Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Quad-Core Işlemci Modeli BX80562Q6600 2 Western Digital Caviar SE16 WD6400AAKS 640GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / Sabit Disk lar Arctic SOĞUTMA Freezer 7 Pro 92mm CPU Soğutucu HIS Hightech H485F512P Radeon HD 4850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Perakende ANTEC Basiq BP500UB 500W ATX12V Version 2,01 Aktif PFC Güç Kaynağı - OEM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sonra açılış kartı Fit, bu sürücü için, daha sonra CD üzerine bulun ve yükleyin sormalısınız.
| |||
| |||
| Denedim bu. Windows genel bir sürücü yükler. Eğer diski mı geri dönmek, bir varsayılan sürücü değil. Bu diskte birden fazla sürücü ve yüklemek istediğiniz sürücüyü seçmek zorundasınız. Ben hiçbir ana bağdaştırıcısı bulunamadı diyor tarayıcı bulmaya çalışalım. |
|
| |||
| |||
| Yeni kart takılmış, bunu tam olarak çalışır tarayıcı önce yüklenmesi gerekir cihaz yöneticisi olarak görünüyor mu. |
|
| |||
| |||
| Evet bu kadar yüklü gösteriyor ve bu aygıt düzgün çalışıyor diyor. Bu lpt3 için eğer i ile ilgili bir şey / O bağlantı noktası ayarları vardır ben merak ediyorum ayarlanır? Hiçbir kesme olarak ayarlanır. |
|
| |||
| |||
| I-ecek gidip doğru sürücü bulunamadı ve Vista için yüklü. Yine de hiçbir ana bağdaştırıcısı bulunamadı alıyorum. Ben lpt3 üzerinde bir fark olacak yüklü olduğunu fark ettik mi? LPT1 Yazıcı tarafından kullanılır. Tarayıcı şey İsviçre bıçak adı kullanır. Bu tarayıcı bulamıyor. |
![]() |
|
| Bookmarks |