![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що побудували новий комп'ютер, який Dows не мають паралельний порт mobo.I хочете запустити мої scanport сканера. Я купив паралельно карта PCI, і покласти, що в комп'ютері. Я не можу зрозуміти, який драйвер використовувати разом з картою. Я біжу Vista Home Premium 32 біт sp1. Хлопець в Китаї я купила картку від поняття не має, що робити. Я люблю деяку допомогу. Спасибі, GIGABYTE GA-EP45T-DS3R LGA 775 Intel P45 ATX Intel Motherboard LG 22X DVD ± R DVD Burner з LightScribe BLACK SATA моделі GH22LS30 Corsair XMS3 DHX 2GB (2 X 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Dual Channel Kit Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Quad-Core Processor Model BX80562Q6600 2 Western Digital Caviar SE16 WD6400AAKS 640GB 7200 RPM SATA 3,0 Гбіт / з жорсткого диска ARCTIC Cooling Freezer 7 Pro 92мм Кулер Hightech H485F512P HIS Radeon HD 4850 512MB 256-бітної GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Retail Antec Basiq BP500UB 500W ATX12V Version 2.01 Active PFC Power Supply - OEM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вставте картку і завантажитися, він повинен попросити водія, то знайти його на компакт-диск і встановіть його.
| |||
| |||
| Я намагався це. Windows встановлюється універсальний драйвер. Якщо у мене повернутися до Встановити з диска, немає драйверів за замовчуванням. Є кілька драйверів на диску, і ви повинні вибрати драйвер ви хочете встановити. Коли я намагаюся знайти сканер це говорить не знайдений хост-адаптера. |
|
| |||
| |||
| Лі нова карта відображається за допомогою диспетчера пристроїв як встановлено, вона повинна бути повністю встановлена до сканер буде працювати. |
|
| |||
| |||
| Так, це відображається як встановлено і воно говорить, що цей пристрій працює нормально. Він встановлений в lpt3 я цікаво, якщо він має щось робити з I / O Port налаштування? Це має значення не перебивайте. |
|
| |||
| |||
| Я пішов до МОП і знайти правильний драйвер і встановити його на перспективу. Я до сих пір отримати не хост-адаптера знайдені. Я помітив, що вона встановлена на lpt3 б це змінити? Lpt1 використовується принтер. Сканер використовує так званий швейцарський ніж. Вона не може знайти сканер. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Виявлення Serial / COM порти | TeX | Генеральний обладнання чат | 0 | 20 серпня 2009 11:03 |
| Vista повторно встановіть зі старим серійним? | pete21 | Операційні системи Windows | 2 | 24 вересня 2008 14:04 |
| Серійний Windows Vista - OEM / Роздрібні Різниця | cyberspacegenie | Операційні системи Windows | 6 | 29 січня 2008 07:08 |
| Де мені знайти серійний ключ для Office 2007? | Saklig | General Software чат | 3 | 4 листопада 2007 13:07 |
| Мій послідовний порт не workng! Довідка ... | AceOfHearts | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 10 | 11 липня 2007 08:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |