по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Digital Imaging & Принтери

Register

Отпадъци Мастило абсорбатор нужди услуга

Reply

Нишка Инструменти
Old 21-ви септември 2008, 00:29
Новите държави Група

Отпадните Мастило абсорбатор в моя Canon Pixma MP170 е пълна. Аз говорих с Canon, които казват, че трябва да се свържете с Canon служба агент. Услугата агент ми каза, че изискванията за участие, вече не е на разположение, но те ще се съберат моята машина, тя разглежда & изпрати ми преустройвана идентичен модел за около £ 65. Без да е идиот, аз ще си купя един нов принтер, но искате да имате отида при почистване на старата си. Може ли някой, моля кажете ми, по-прости стъпки & един по един, как да се физически достъп до стар резервоар? Благодаря.
Old 4 октомври 2008, 13:51
Номер на групата

Ако имате погледнете в инструкцията ръководство (или търсене на PDF Online) шансовете са Терес диаграма, където всичко е.

Оли.
Old 4 октомври 2008, 14:17
Номер на групата

Мисля, че ви вероятно само най-доброто от получаване на нов принтер, тъй като съм имал бърз поглед чрез Google, и тя не изглежда като има нещо, и принтери не цената, че много повече при всички случаи, освен ако не ви трябва да бъде супер качество (професионално отпечатъци) или нещо друго специално.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 4 октомври 2008, 14:23
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Paddy101 View Post
Без да е идиот, аз ще си купя един нов принтер, но искате да имате отида при почистване на старата си.
Цитат:
Първоначално Публикувано от thingie2 View Post
Мисля, че ви вероятно само най-доброто от получаване на нов принтер
Както и в оригиналната Пади въпрос е (и може би сега е) получаване на нов принтер, просто исках да се определи това до.
Old 4 октомври 2008, 14:29
Номер на групата

Да, предполагам, и ако вашето желание да го вземат, освен неолющения, това е може би по-малко от една и съща люлка като част, когато седнеш на мастилото касети, така че, ако чувствате, харесва delving отидем там с отвертка.
Old 4 октомври 2008, 14:35
Номер на групата

И са оборудвани със стари дрехи ...

Аз няма да отидат в подробности .. но просто позволява комбиниране на думите "важна нощ" и "разхвърлян Печатно мастило" ...
Old 4 октомври 2008, 14:41
Номер на групата

Да, нося старите дрехи, ръкавици, маска, както и вестниците над всичко в радиус от километри. Добре, това е exadurating малко, но просто знам, че принтерът мастило няма да слизам от нещо много лесно.
Old 4 октомври 2008, 14:44
Номер на групата

А мили радиус .. свети ---- .. този един часа biiig плоски имоти Пади мнение притежава ..
Old 4 октомври 2008, 15:02
Номер на групата

Добре, сега, обратно на тема ...
Old 4 октомври 2008, 15:05
Номер на групата

Да, ние сме били като нашите собствени малко лаф .. LOL оригиналния плакат не е всъщност каза нищо, тъй като оригиналната публикация .. haha ..

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc