![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Отпадните Мастило абсорбатор в моя Canon Pixma MP170 е пълна. Аз говорих с Canon, които казват, че трябва да се свържете с Canon служба агент. Услугата агент ми каза, че изискванията за участие, вече не е на разположение, но те ще се съберат моята машина, тя разглежда & изпрати ми преустройвана идентичен модел за около £ 65. Без да е идиот, аз ще си купя един нов принтер, но искате да имате отида при почистване на старата си. Може ли някой, моля кажете ми, по-прости стъпки & един по един, как да се физически достъп до стар резервоар? Благодаря. |
|
| |||
| |||
| Ако имате погледнете в инструкцията ръководство (или търсене на PDF Online) шансовете са Терес диаграма, където всичко е. Оли.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че ви вероятно само най-доброто от получаване на нов принтер, тъй като съм имал бърз поглед чрез Google, и тя не изглежда като има нещо, и принтери не цената, че много повече при всички случаи, освен ако не ви трябва да бъде супер качество (професионално отпечатъци) или нещо друго специално.
| |||
| |||
| Цитат:
Цитат:
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Да, предполагам, и ако вашето желание да го вземат, освен неолющения, това е може би по-малко от една и съща люлка като част, когато седнеш на мастилото касети, така че, ако чувствате, харесва delving отидем там с отвертка. |
|
| |||
| |||
| И са оборудвани със стари дрехи ... Аз няма да отидат в подробности .. но просто позволява комбиниране на думите "важна нощ" и "разхвърлян Печатно мастило" ...
|
| |||
| |||
| Да, нося старите дрехи, ръкавици, маска, както и вестниците над всичко в радиус от километри. Добре, това е exadurating малко, но просто знам, че принтерът мастило няма да слизам от нещо много лесно. |
|
| |||
| |||
| А мили радиус .. свети ---- .. този един часа biiig плоски имоти Пади мнение притежава ..
|
| |||
| |||
Добре, сега, обратно на тема ... |
|
| |||
| |||
Да, ние сме били като нашите собствени малко лаф .. LOL оригиналния плакат не е всъщност каза нищо, тъй като оригиналната публикация .. haha ..