menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Odpadní tiskařské barvy Tlumící potřeby servis

Reply

Thread Nástroje
Old 21. Září 2008, 00:29
Nový člen skupiny

O odpadech Barvicí Tlumící v mém Canon Pixma MP170 je plná. Mluvila jsem na Canon, kteří říkají, mám kontaktovat Canon Service Agent. Služba Agent mi řekl, že požadovaná část je již k dispozici, ale budou shromažďovat můj stroj, zda & pošlete mi renovovány totožný model asi 65 liber. Není idiot, budu kupovat novou tiskárnu, ale já bych měla jít na čištění starého sám. Mohl by někdo prosím, řekněte mi, v jednoduchých kroků & jeden po druhém, jak fyzicky přístup starý tank? Děkujeme vám.
Old 4. října 2008, 13:51
Dárce Skupina

Pokud jste si v návodu k použití (nebo vyhledat PDF online) šance theres schéma, kde je vše.

Ollie.
Old 4. října 2008, 14:17
Dárce Skupina

Myslím, že právě vaše pravděpodobně nejlépe získat nové tiskárny, jako jsem měl rychle hledat přes google, a nebude vypadat jako neexistuje nic, tiskáren a nákladů, které nejsou moc už tak jako tak, pokud je potřeba, aby je super kvalita (profesionální grafik), nebo něco zvláštního.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 4. října 2008, 14:23
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Paddy101 View Post
Není idiot, budu kupovat novou tiskárnu, ale já bych měla jít na čištění starého sám.
Citace:
Původně Poslal thingie2 View Post
Myslím, že právě vaše pravděpodobně nejlépe získat nové tiskárny
Stejně jako v původní otázku Neloupaná je (a teď asi má) dostává novou tiskárnu, prostě chtěl opravit jeden až.
Old 4. října 2008, 14:29
Dárce Skupina

Ano, předpokládám, a pokud vaše ochoten přijmout, že kromě neloupané, je to pravděpodobně ve stejném, jako kolébka malá část, kde budete sedět na inkoustové náplně, takže pokud máte pocit, jako by jít delving tam se šroubovákem.
Old 4. října 2008, 14:35
Dárce Skupina

A vybavené staré oblečení ...

Nebudu se jít do detailu .. ale jen umožňuje kombinovat slova "Důležité noc" a "chaotický tiskařských černí" ...
Old 4. října 2008, 14:41
Dárce Skupina

Ano, nosí staré hadry, rukavice, masky a noviny přes všechno v okruhu kilometru. Ok, to je exadurating trochu, ale jen vím, že inkoustové tiskárny nebude utrhnout něco velmi snadno.
Old 4. října 2008, 14:44
Dárce Skupina

A kilometrů .. svatých ---- .. to je jedno biiig ploché kombi Neloupaná údajně vlastní ..
Old 4. října 2008, 15:02
Dárce Skupina

ok, teď zpět k tématu ...
Old 4. října 2008, 15:05
Dárce Skupina

Jo, jsme se s naší vlastní malý kus řeči .. lol originální plakát má skutečně něco řekl, protože původní post .. haha ..
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.