![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| O odpadech Barvicí Tlumící v mém Canon Pixma MP170 je plná. Mluvila jsem na Canon, kteří říkají, mám kontaktovat Canon Service Agent. Služba Agent mi řekl, že požadovaná část je již k dispozici, ale budou shromažďovat můj stroj, zda & pošlete mi renovovány totožný model asi 65 liber. Není idiot, budu kupovat novou tiskárnu, ale já bych měla jít na čištění starého sám. Mohl by někdo prosím, řekněte mi, v jednoduchých kroků & jeden po druhém, jak fyzicky přístup starý tank? Děkujeme vám. |
|
| |||
| |||
| Pokud jste si v návodu k použití (nebo vyhledat PDF online) šance theres schéma, kde je vše. Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že právě vaše pravděpodobně nejlépe získat nové tiskárny, jako jsem měl rychle hledat přes google, a nebude vypadat jako neexistuje nic, tiskáren a nákladů, které nejsou moc už tak jako tak, pokud je potřeba, aby je super kvalita (profesionální grafik), nebo něco zvláštního.
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Ano, předpokládám, a pokud vaše ochoten přijmout, že kromě neloupané, je to pravděpodobně ve stejném, jako kolébka malá část, kde budete sedět na inkoustové náplně, takže pokud máte pocit, jako by jít delving tam se šroubovákem. |
|
| |||
| |||
| A vybavené staré oblečení ... Nebudu se jít do detailu .. ale jen umožňuje kombinovat slova "Důležité noc" a "chaotický tiskařských černí" ... |
|
| |||
| |||
| Ano, nosí staré hadry, rukavice, masky a noviny přes všechno v okruhu kilometru. Ok, to je exadurating trochu, ale jen vím, že inkoustové tiskárny nebude utrhnout něco velmi snadno. |
|
| |||
| |||
| A kilometrů .. svatých ---- .. to je jedno biiig ploché kombi Neloupaná údajně vlastní .. |
|
| |||
| |||
ok, teď zpět k tématu ... |
|
| |||
| |||
Jo, jsme se s naší vlastní malý kus řeči .. lol originální plakát má skutečně něco řekl, protože původní post .. haha .. |