μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Απόβλητα μελάνης απορροφητικού ανάγκες των υπηρεσιών

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21ης Σεπτεμβρίου 2008, 00:29
Νέο Μέλος Ομάδα

Τα απόβλητα μελάνης σε απορροφητικό μου Canon Pixma MP170 είναι πλήρης. Έχω μιλήσει με την Canon, που θα έλεγα ότι θα πρέπει να επικοινωνήσει με ένα Canon Service Agent. Η Υπηρεσία γραφείο μου λέει ότι το μέρος που απαιτούνται δεν είναι πλέον διαθέσιμα, αλλά θα συλλέγει το μηχάνημά μου, το εξετάσουν και στείλτε μου ένα ανακαινισμένο πανομοιότυπο μοντέλο για περίπου £ 65. Δεν είναι ηλίθιος, θα αγοράσω ένα νέο εκτυπωτή, αλλά θα ήθελα να έχει προχωρήσει σε καθαρισμό τον παλιό εαυτό μου. Μπορεί κανείς να μου πει παρακαλώ, σε απλά βήματα και ένα κάθε φορά, πως η φυσική πρόσβαση των παλαιών δεξαμενή; Σε ευχαριστώ.
Old 4η Οκτώβριος 2008, 13:51
Ομάδα Δωρητών

Αν ρίξετε μια ματιά στο εγχειρίδιο χρήσης (ή την αναζήτηση μιας PDF online), οι πιθανότητες είναι ένα διάγραμμα των Theres όπου τα πάντα είναι.

Ollie.
Old 4η Οκτώβριος 2008, 14:17
Ομάδα Δωρητών

Νομίζω ότι το καλύτερο ίσως απλώς για να ένα νέο εκτυπωτή, όπως έχω είχε μια γρήγορη ματιά μέσω του Google, και δεν μοιάζουν υπάρχει τίποτα, και οι εκτυπωτές δεν κόστος πολύ πια ότι ούτως ή άλλως, αν δεν τα χρειάζονται για να είναι σούπερ ποιότητα (επαγγελματικό εκτυπώνει) ή κάτι άλλο ιδιαίτερο.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 4η Οκτώβριος 2008, 14:23
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Paddy101 View Post
Δεν είναι ηλίθιος, θα αγοράσω ένα νέο εκτυπωτή, αλλά θα ήθελα να έχει προχωρήσει σε καθαρισμό τον παλιό εαυτό μου.
Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας thingie2 View Post
Νομίζω ότι το καλύτερο ίσως απλώς για να ένα νέο εκτυπωτή
Όπως και στην αρχική ερώτηση Paddy είναι (και κατά πάσα πιθανότητα έχει τώρα) και αν έχετε ένα νέο εκτυπωτή, απλά ήθελε να το διορθώσω αυτό μία έως.
Old 4η Οκτώβριος 2008, 14:29
Ομάδα Δωρητών

Yea, υποθέτω, και αν σας που επιθυμεί να αναλάβει την ξεχωρίζει paddy, είναι κατά πάσα πιθανότητα στην ίδια βάση όπως και λίγο μέρος όπου θα κάθονται τα φυσίγγια μελανιού, ναι, αν αισθανθείτε σαν να πηγαίνετε να ψάξω εκεί με ένα κατσαβίδι.
Old 4η Οκτώβριος 2008, 14:35
Ομάδα Δωρητών

Και είναι εξοπλισμένα με παλιά ρούχα ...

Δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες .. αλλά αφήνει απλώς συνδυάζουν τις λέξεις "Σημαντική νύχτας" και "Λερώνει Μελάνης Τυπογραφείου" ...
Old 4η Οκτώβριος 2008, 14:41
Ομάδα Δωρητών

Yea, φοράτε παλιά ρούχα, γάντια, μάσκα, και στις εφημερίδες, τα πάντα σε ακτίνα μιλίων. Ok, αυτό exadurating λίγο, αλλά γνωρίζουμε ότι μελάνι εκτυπωτή δεν θα προέλθουν από κάτι πολύ εύκολα.
Old 4η Οκτώβριος 2008, 14:44
Ομάδα Δωρητών

Μια ακτίνα μιλίων .. ---- ιερό .. thats biiig μία επίπεδη estate Paddy υποτίθεται κατέχει ..
Old 4η Οκτώβριος 2008, 15:02
Ομάδα Δωρητών

ok, τώρα, σχετικά με το θέμα ...
Old 4η Οκτώβριος 2008, 15:05
Ομάδα Δωρητών

Ναι, είμαστε σε έχοντας τη δική μας λίγο γκρινιάζω .. lol την αρχική αφίσα έχει όντως δεν είπε τίποτα από το αρχικό post .. haha ..

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.