![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Τα απόβλητα μελάνης σε απορροφητικό μου Canon Pixma MP170 είναι πλήρης. Έχω μιλήσει με την Canon, που θα έλεγα ότι θα πρέπει να επικοινωνήσει με ένα Canon Service Agent. Η Υπηρεσία γραφείο μου λέει ότι το μέρος που απαιτούνται δεν είναι πλέον διαθέσιμα, αλλά θα συλλέγει το μηχάνημά μου, το εξετάσουν και στείλτε μου ένα ανακαινισμένο πανομοιότυπο μοντέλο για περίπου £ 65. Δεν είναι ηλίθιος, θα αγοράσω ένα νέο εκτυπωτή, αλλά θα ήθελα να έχει προχωρήσει σε καθαρισμό τον παλιό εαυτό μου. Μπορεί κανείς να μου πει παρακαλώ, σε απλά βήματα και ένα κάθε φορά, πως η φυσική πρόσβαση των παλαιών δεξαμενή; Σε ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Αν ρίξετε μια ματιά στο εγχειρίδιο χρήσης (ή την αναζήτηση μιας PDF online), οι πιθανότητες είναι ένα διάγραμμα των Theres όπου τα πάντα είναι. Ollie.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι το καλύτερο ίσως απλώς για να ένα νέο εκτυπωτή, όπως έχω είχε μια γρήγορη ματιά μέσω του Google, και δεν μοιάζουν υπάρχει τίποτα, και οι εκτυπωτές δεν κόστος πολύ πια ότι ούτως ή άλλως, αν δεν τα χρειάζονται για να είναι σούπερ ποιότητα (επαγγελματικό εκτυπώνει) ή κάτι άλλο ιδιαίτερο.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Yea, υποθέτω, και αν σας που επιθυμεί να αναλάβει την ξεχωρίζει paddy, είναι κατά πάσα πιθανότητα στην ίδια βάση όπως και λίγο μέρος όπου θα κάθονται τα φυσίγγια μελανιού, ναι, αν αισθανθείτε σαν να πηγαίνετε να ψάξω εκεί με ένα κατσαβίδι. |
|
| |||
| |||
| Και είναι εξοπλισμένα με παλιά ρούχα ... Δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες .. αλλά αφήνει απλώς συνδυάζουν τις λέξεις "Σημαντική νύχτας" και "Λερώνει Μελάνης Τυπογραφείου" ...
|
| |||
| |||
| Yea, φοράτε παλιά ρούχα, γάντια, μάσκα, και στις εφημερίδες, τα πάντα σε ακτίνα μιλίων. Ok, αυτό exadurating λίγο, αλλά γνωρίζουμε ότι μελάνι εκτυπωτή δεν θα προέλθουν από κάτι πολύ εύκολα. |
|
| |||
| |||
| Μια ακτίνα μιλίων .. ---- ιερό .. thats biiig μία επίπεδη estate Paddy υποτίθεται κατέχει ..
|
| |||
| |||
ok, τώρα, σχετικά με το θέμα ... |
|
| |||
| |||
Ναι, είμαστε σε έχοντας τη δική μας λίγο γκρινιάζω .. lol την αρχική αφίσα έχει όντως δεν είπε τίποτα από το αρχικό post .. haha ..