manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Otpad tinta apsorber potrebama usluga

Reply

Thread Tools
Old 21. Ruj 2008, 00:29
Novi član grupe

Otpada tinta apsorber u mom Canon Pixma MP170 je puna. Sam govorio Canon koji govore da bih trebao obratiti Canon Service Agent. Service Agent mi kaže da su potrebni dio više nije dostupna, ali oni će sakupiti moj stroj, pregledati ga i pošaljite mene refurbished identičan model za oko £ 65. Nije kao budala, ja ću kupiti novi pisač, ali želim imati ići na čišćenje starog sebe. Može bilo tko molim recite mene, u jednostavnim koracima i jednu po jednu, kako fizički pristup stari tenk? Hvala.
Old 4. listopad 2008, 13:51
Donatorska Grupa

Ako imate pogled na pouku priručnik (ili traže PDF online) šanse su theres dijagram gdje je sve.

Ollie.
Old 4. listopad 2008, 14:17
Donatorska Grupa

Mislim da je vaš vjerojatno uzimajući samo najbolje od novog pisača, kao što sam imao brzi pogled preko google, i ne izgledaju kao što je i pisača ne trošak koji ionako mnogo više, osim ako vam je potrebna kako bi biti super kvalitete (stručni grafika) ili nesto drugo posebno.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 4. listopad 2008, 14:23
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Paddy101 View Post
Nije kao budala, ja ću kupiti novi pisač, ali želim imati ići na čišćenje starog sebe.
Quote:
Originally Posted by thingie2 View Post
Mislim da je vaš vjerojatno uzimajući samo najbolje od novog pisača
Kao u izvornom Paddy pitanje je (kao i do sada vjerojatno ima) dobije novi pisač, pravedan ištanje to škripac ovaj do.
Old 4. listopad 2008, 14:29
Donatorska Grupa

Da, JA misliti, i ako je vaš voljni da ga pored rižino, ono je vjerojatno u isto malo ljuljati kao dio gdje ćete sjediti tinta patrone, tako da, ako se osjećate kao da idu delving tamo s odvijač.
Old 4. listopad 2008, 14:35
Donatorska Grupa

, Te je opremljena starinarnica ...

Neću ići u detalj .. ali omogućuje kombiniranje samo riječi "Važno noći" i "neredu tiskanje tinta" ...
Old 4. listopad 2008, 14:41
Donatorska Grupa

Da, nositi stare krpe, rukavice, maske, preko novina i sve što je u milju radijus. Ok, to je exadurating malo, ali samo znam da je pisač tinte neće ispasti nešto vrlo jednostavno.
Old 4. listopad 2008, 14:44
Donatorska Grupa

A mile radius .. ---- svet .. taj jedan stan biiig nekretnine Paddy navodno posjeduje ..
Old 4. listopad 2008, 15:02
Donatorska Grupa

ok, sad, nazad na temu ...
Old 4. listopad 2008, 15:05
Donatorska Grupa

Da, da smo bili malo imaju vlastite svađati .. lol originalni plakat nije zapravo rekao ništa od izvorne post .. haha ..

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.