![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Otpada tinta apsorber u mom Canon Pixma MP170 je puna. Sam govorio Canon koji govore da bih trebao obratiti Canon Service Agent. Service Agent mi kaže da su potrebni dio više nije dostupna, ali oni će sakupiti moj stroj, pregledati ga i pošaljite mene refurbished identičan model za oko £ 65. Nije kao budala, ja ću kupiti novi pisač, ali želim imati ići na čišćenje starog sebe. Može bilo tko molim recite mene, u jednostavnim koracima i jednu po jednu, kako fizički pristup stari tenk? Hvala. |
|
| |||
| |||
| Ako imate pogled na pouku priručnik (ili traže PDF online) šanse su theres dijagram gdje je sve. Ollie.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da je vaš vjerojatno uzimajući samo najbolje od novog pisača, kao što sam imao brzi pogled preko google, i ne izgledaju kao što je i pisača ne trošak koji ionako mnogo više, osim ako vam je potrebna kako bi biti super kvalitete (stručni grafika) ili nesto drugo posebno.
| |||
| |||
| Quote:
Quote:
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Da, JA misliti, i ako je vaš voljni da ga pored rižino, ono je vjerojatno u isto malo ljuljati kao dio gdje ćete sjediti tinta patrone, tako da, ako se osjećate kao da idu delving tamo s odvijač. |
|
| |||
| |||
| , Te je opremljena starinarnica ... Neću ići u detalj .. ali omogućuje kombiniranje samo riječi "Važno noći" i "neredu tiskanje tinta" ...
|
| |||
| |||
| Da, nositi stare krpe, rukavice, maske, preko novina i sve što je u milju radijus. Ok, to je exadurating malo, ali samo znam da je pisač tinte neće ispasti nešto vrlo jednostavno. |
|
| |||
| |||
| A mile radius .. ---- svet .. taj jedan stan biiig nekretnine Paddy navodno posjeduje ..
|
| |||
| |||
ok, sad, nazad na temu ... |
|
| |||
| |||
Da, da smo bili malo imaju vlastite svađati .. lol originalni plakat nije zapravo rekao ništa od izvorne post .. haha ..