![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A Waste Ink Absorber az én Canon PIXMA MP170 megtelt. Beszéltem a Canon, akik azt mondják, én fel a kapcsolatot a Canon Service Agent. A szolgáltatás ügynök azt mondja, hogy a szükséges része már nem elérhető, de gyűjt én gép, vizsgálja meg és küldjön nekem egy felújított azonos modell körülbelül 65 £. Nem egy idióta, én meg kell vásárolni egy új nyomtatót, de szeretném, hogy menjen a takarítás a régi magam. Tud akárki legyen szíves mondja meg, hogy egyszerű lépés és egy olyan időpontban, hogy a fizikai hozzáférés a régi tank? Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Ha még egy pillantást az utasítás (vagy keressük meg a PDF-online) van, ott a diagramot, ahol minden van. Ollie.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, meg talán csak a legjobb kapok egy új nyomtatót, mivel már volt egy gyors megjelenését a Google-t, és nem úgy néz ki, mint ott van valami, és nyomtatók nem költségeket, amelyek egyébként is sokkal többet, kivéve, ha szüksége van rá, hogy a szuper minőségű (Szakmai kiírja), vagy valami különleges.
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| igen, gondolom, és ha hajlandó, hogy azt szét hántolatlan, ez valószínűleg ugyanaz, mint a kis bölcső részt, ahol ülsz a tintapatron, ezért, ha kedvem menni delving ott egy csavarhúzóval. |
|
| |||
| |||
| Felszerelt régi ruhák ... Én nem megyek be részletesen .. de lehetővé teszi, csak össze a "Fontos éjjel" és a "piszkos tinta" ...
|
| |||
| |||
| Igen, kopás régi ruha, kesztyű, maszk, és az újságok alatt mindent egy mérföld sugarú körben. Ok, ez exadurating egy kicsit, de tudom, hogy a nyomtató festék nem jön ki valami nagyon könnyen. |
|
| |||
| |||
| Egy mérföld sugarú .. szent ---- .. amit egy biiig lakás ingatlan tulajdonosa Hántolatlan állítólag ..
|
| |||
| |||
OK, most vissza a témához ... |
|
| |||
| |||
Igen, miután már a saját kis zsémbel .. lol az eredeti plakát valóban nem mondott semmit, mert az eredeti post .. haha ..
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows XP Service Pack 2 szervizcsomag a Service Pack 1 | shed | A Windows operációs rendszerek | 6 | 21. március 2009 08:54 |
| Frissítése a Service Pack 3 A Service Pack 1 | ralphp | A Windows operációs rendszerek | 4 | 2. március 2009 14:28 |
| Biggest kidobott pénz soha! | Jimmy Hat | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 8 | 12. december 2007 16:05 |
| Web hosting szolgáltatást én website.I várom a web hosting szolgáltatás, amely lehetővé teszi | zion9495 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 6. Szeptember 2007 22:45 |
| Ügyfélszolgálat | SageMother | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 9. június 2007 12:50 |
| Téma eszközök | |
| |