![]() |
|
| |||
| |||
| של פסולת Absorber שלי דיו Canon Pixma MP170 מלאה. יש לי דיבר Canon מי אומר שאני צריך ליצור קשר עם שירות Canon הסוכן. השירות הסוכן אומר לי כי חלק הנדרש אינו זמין עוד, אבל הם יוכלו לאסוף את המכונה, לבחון את זה & שלח לי refurbished הזהה לדגם כ £ 65. לא אידיוט, אני יהיה לקנות מדפסת חדשה, אבל אני רוצה להיות עבור ניקיון בבית הישן אחד לעצמי. מישהו יכול בבקשה לומר לי, במילים פשוטות & השלבים אחד בכל פעם, כיצד לגשת פיזית טנק ישן? תודה. |
|
| |||
| |||
| אם יש לך לבדוק את הוראות המדריך (או לחפש PDF מקוון) הסיכויים הם theres תרשים של איפה כל דבר נמצא. אולי.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שלך כנראה מקבל רק הטוב ביותר של מדפסת חדשה, כפי שאני כבר היתה מהירה נראים דרך גוגל, וזה לא נראה כאילו יש משהו, לא ומדפסות כי העלות הרבה יותר בכל מקרה, אלא אם כן אתה צריך את זה להיות סופר איכות (proffesional הדפסים) או משהו אחר מיוחד.
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| כן, אני מניחה, ואם את מוכנה לקחת את זה לבד אורז, זה ככל הנראה את אותו חלק קטן כמו עריסה שבה אתה יושב על דיו דיו, לכן, אם אתה מרגיש כאילו זה הולך לשם delving עם מברג. |
|
| |||
| |||
| בנוסף, מצוידים בבגדים הישנים ... אני לא נכנס לפרטי פרטים .. אלא רק מאפשר לשלב את המילים "חשוב לילה" ו "מלוכלך הדפסת דיו" ...
|
| |||
| |||
| כן, ללבוש הישן cloths, כפפות, מסכה, ואת העיתון על פני כל מייל רדיוס. בסדר, זה exadurating קצת, אבל פשוט יודע את זה מדפסת דיו לא בא ממני משהו מאוד בקלות. |
|
| |||
| |||
| מייל רדיוס .. ---- הקודש .. thats אחד biiig שטוח ן אורז supposedly הבעלים ..
|
| |||
| |||
בסדר, עכשיו, חזור על נושא ... |
|
| |||
| |||
כן, אנחנו כבר נתקל שלנו לפטפט קצת .. LOL המקורי פוסטר לא אמר כלום למעשה מאז ההודעה המקורית .. haha ..