mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Dažų atliekos, Absorber poreikių paslaugų

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 21, 2008, 00:29
Naujas Narys

Default Dažų atliekos, Absorber poreikių paslaugų

Dažų atliekos, Absorber mano Canon Pixma MP170 yra pilna. Pasakiau Canon, kurie sako, turėčiau susisiekti Canon Service Agent. Service Agent man sako, kad reikia dalis nėra prieinami, bet jie rinks savo mašiną, jį išnagrinėja ir atsiųsti restauruotas identiškas modelis apie £ 65. Nėra idiotas, aš nupirkti naują spausdintuvą, bet aš norėčiau, kad pereiti į valymo senąjį save. Ar kas nors pasakyti, kad paprastų žingsnių ir vienas tuo metu, kaip fiziškai patekti senas tankas? Ačiū.
Old Spalis 4, 2008, 13:51
Donorų grupės

Jei turite pagal instrukcija ieškoti (arba paieškos PDF internetu) šansai Theres schema, kur viskas yra.

Ollie.
Old Spalis 4, 2008, 14:17
Donorų grupės

Manau, kad jūsų tikriausiai tik geriausius gauti naują spausdintuvą, nes aš jau greitai ieškoti per Google, ir neatrodo, kaip ten yra kas ir spausdintuvai, ne kaina, kad daug daugiau Bet kokiu atveju, jei to reikia siekiant bus super kokybė (profesionali grafika) ar kažkas ypatinga.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Spalis 4, 2008, 14:23
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Paddy101 View Post
Nėra idiotas, aš nupirkti naują spausdintuvą, bet aš norėčiau, kad pereiti į valymo senąjį save.
Citata:
Originally Posted by thingie2 View Post
Manau, kad jūsų tikriausiai tik geriausius gauti naują spausdintuvą
Kaip ir originalus klausimas Paddy yra (ir dabar turbūt) gaunant naują spausdintuvą, tiesiog norėjo išspręsti šią vieną iki.
Old Spalis 4, 2008, 14:29
Donorų grupės

Taip, manau, ir jeigu jūsų nori imtis ji, be žaliavinių, tai galbūt tuo pačiu šiek tiek panašūs lopšio dalis, kurioje tu sėdi rašalo kasečių, todėl, jei manote, kaip ji pereiti rodančių akivaizdų ten su atsuktuvu.
Old Spalis 4, 2008, 14:35
Donorų grupės

Ir turinčių senus drabužius ...

Aš neisiu į smulkmenas .. bet leidžia tik sujungti žodžiai "svarbi naktis" ir "purvinas Rašalas" ...
Old Spalis 4, 2008, 14:41
Donorų grupės

Taip, dėvėti senas šluostės, pirštinės, kaukė, ir laikraščių daugiau viskas mylių spinduliu. Ok, that's exadurating mažai, bet tik žinau, kad spausdintuvo rašalas ne pleiskanoti nieko labai lengvai.
Old Spalis 4, 2008, 14:44
Donorų grupės

Mylių spinduliu .. Šventosios ---- .. Thats vienas biiig butas turtas Paddy tariamai priklauso ..
Old Spalis 4, 2008, 15:02
Donorų grupės

Gerai, dabar grįžo į temą ...
Old Spalis 4, 2008, 15:05
Donorų grupės

Taip, mes jau turinčių savo mažai plepalai .. Lol originalas plakato nebuvo tikrųjų pasakė kažką, nes original post .. haha ..

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Windows XP Service Pack 2 nuo Service Pack 1 sąsiauris Windows "operacinės sistemos 6 Kovas 21, 2009 08:54
Atnaujinama su Service Pack 3 "Nuo Service Pack 1 ralphp Windows "operacinės sistemos 4 2 kovas 2009 14:28
Didžiausias atliekų pinigų niekada! Jimmy Hat Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 8 12 gruodis 2007 16:05
Web hosting service mano website.I ieškau interneto prieglobos paslaugų, kurios leidžia zion9495 Web Design, Hosting & SEO 1 6 rugsėjis 2007 22:45
Klientų aptarnavimas SageMother Paštas, VoIP & MP Aptarimas 1 9 birželis 2007 12:50
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.