![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Dažų atliekos, Absorber mano Canon Pixma MP170 yra pilna. Pasakiau Canon, kurie sako, turėčiau susisiekti Canon Service Agent. Service Agent man sako, kad reikia dalis nėra prieinami, bet jie rinks savo mašiną, jį išnagrinėja ir atsiųsti restauruotas identiškas modelis apie £ 65. Nėra idiotas, aš nupirkti naują spausdintuvą, bet aš norėčiau, kad pereiti į valymo senąjį save. Ar kas nors pasakyti, kad paprastų žingsnių ir vienas tuo metu, kaip fiziškai patekti senas tankas? Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Jei turite pagal instrukcija ieškoti (arba paieškos PDF internetu) šansai Theres schema, kur viskas yra. Ollie.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, kad jūsų tikriausiai tik geriausius gauti naują spausdintuvą, nes aš jau greitai ieškoti per Google, ir neatrodo, kaip ten yra kas ir spausdintuvai, ne kaina, kad daug daugiau Bet kokiu atveju, jei to reikia siekiant bus super kokybė (profesionali grafika) ar kažkas ypatinga.
| |||
| |||
| Citata:
Citata:
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Taip, manau, ir jeigu jūsų nori imtis ji, be žaliavinių, tai galbūt tuo pačiu šiek tiek panašūs lopšio dalis, kurioje tu sėdi rašalo kasečių, todėl, jei manote, kaip ji pereiti rodančių akivaizdų ten su atsuktuvu. |
|
| |||
| |||
| Ir turinčių senus drabužius ... Aš neisiu į smulkmenas .. bet leidžia tik sujungti žodžiai "svarbi naktis" ir "purvinas Rašalas" ...
|
| |||
| |||
| Taip, dėvėti senas šluostės, pirštinės, kaukė, ir laikraščių daugiau viskas mylių spinduliu. Ok, that's exadurating mažai, bet tik žinau, kad spausdintuvo rašalas ne pleiskanoti nieko labai lengvai. |
|
| |||
| |||
| Mylių spinduliu .. Šventosios ---- .. Thats vienas biiig butas turtas Paddy tariamai priklauso ..
|
| |||
| |||
Gerai, dabar grįžo į temą ... |
|
| |||
| |||
Taip, mes jau turinčių savo mažai plepalai .. Lol originalas plakato nebuvo tikrųjų pasakė kažką, nes original post .. haha ..
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows XP Service Pack 2 nuo Service Pack 1 | sąsiauris | Windows "operacinės sistemos | 6 | Kovas 21, 2009 08:54 |
| Atnaujinama su Service Pack 3 "Nuo Service Pack 1 | ralphp | Windows "operacinės sistemos | 4 | 2 kovas 2009 14:28 |
| Didžiausias atliekų pinigų niekada! | Jimmy Hat | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | 12 gruodis 2007 16:05 |
| Web hosting service mano website.I ieškau interneto prieglobos paslaugų, kurios leidžia | zion9495 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 6 rugsėjis 2007 22:45 |
| Klientų aptarnavimas | SageMother | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | 9 birželis 2007 12:50 |
| Temos įrankiai | |
| |