mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Digital Imaging sadzīves tehnika

Register

Tintes atkritumi, Absorber vajadzībām dienests

Reply

Thread Tools
Old Septembris 21, 2008, 00:29
New Member Group

Tintes atkritumi, Absorber manā Canon Pixma MP170 ir pilna. Es esmu runājis ar Canon, kuri saka, man ir jāsazinās Canon dienesta aģents. Service Agent man saka, ka nepieciešamo daļu, vairs nav pieejama, bet viņi savāks manu mašīnu, pārbauda to un nosūtiet man atjaunotas identisks modelis apmēram £ 65. Nav idiots, es pirkt jaunu printeri, bet man vajag iet pie tīrīšanas vecā sevi. Vai kāds, lūdzu, pasakiet man, vienkārši soļi un pa vienai laikā, kā fiziski piekļūt veco tvertne? Paldies.
Old 4 oktobris 2008, 13:51
Donors Group

Ja jums Skatīt instrukciju rokasgrāmatā (vai meklējiet PDF online) iespējas ir theres diagramma, kur viss ir.

Ollie.
Old 4 oktobris 2008, 14:17
Donors Group

Es domāju, ka jūsu iespējams tikai vislabāk iegūt jaunu printeri, jo man bija ātri apskatīt caur google, un tas neizskatās kā tur ir kaut kas, un printeri nav izmaksas, daudz vairs anyway, ja vien jums tas ir nepieciešams, lai ir super kvalitāte (macību izdrukas) vai kaut kas cits īpašs.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 4 oktobris 2008, 14:23
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Paddy101 View Post
Nav idiots, es pirkt jaunu printeri, bet man vajag iet pie tīrīšanas vecā sevi.
Quote:
Originally Posted by thingie2 View Post
Es domāju, ka jūsu iespējams tikai vislabāk iegūt jaunu printeri
Tāpat kā sākotnējā jautājuma Nelobīti ir (un tagad varbūt ir), iegūstot jaunu printeri, tikai gribēju, lai noteiktu šo vienu līdz.
Old 4 oktobris 2008, 14:29
Donors Group

jā, es domāju, un, ja Jūsu vēlmi ņemt to papildus nelobītiem, tas ir iespējams, pats maz šūpulis, piemēram, daļa, kur sēdēt tintes kasetnes, tāpēc, ja jūs jūtaties tāpat kā tas iet delving tur ar skrūvgriezi.
Old 4 oktobris 2008, 14:35
Donors Group

Un kas aprīkoti ar vecas drēbes ...

Es neko sīki .. bet ļauj tikai apvienot vārdus "Svarīga nakts" un "netīrs Uzrakstu tinte" ...
Old 4 oktobris 2008, 14:41
Donors Group

Jā, nodiluma vecās lupatas, cimdi, maska, un laikrakstu pār visu jūdžu rādiusā. Ok, tas exadurating maz, bet tikai zināt, ka printeru tinte nenāks pie kaut kas ļoti viegli.
Old 4 oktobris 2008, 14:44
Donors Group

Jūdžu rādiusā .. svēts ---- .. Tas ir viens biiig dzīvoklis īpašums Paddy domājams pieder ..
Old 4 oktobris 2008, 15:02
Donors Group

ok, tagad atpakaļ uz tēmu ...
Old 4 oktobris 2008, 15:05
Donors Group

Jā, mēs esam, kam mūsu pašu nedaudz piesieties .. lol sākotnējais autors nav faktiski teica kaut ko, jo sākotnējais post .. haha ..

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.