![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tintes atkritumi, Absorber manā Canon Pixma MP170 ir pilna. Es esmu runājis ar Canon, kuri saka, man ir jāsazinās Canon dienesta aģents. Service Agent man saka, ka nepieciešamo daļu, vairs nav pieejama, bet viņi savāks manu mašīnu, pārbauda to un nosūtiet man atjaunotas identisks modelis apmēram £ 65. Nav idiots, es pirkt jaunu printeri, bet man vajag iet pie tīrīšanas vecā sevi. Vai kāds, lūdzu, pasakiet man, vienkārši soļi un pa vienai laikā, kā fiziski piekļūt veco tvertne? Paldies. |
|
| |||
| |||
| Ja jums Skatīt instrukciju rokasgrāmatā (vai meklējiet PDF online) iespējas ir theres diagramma, kur viss ir. Ollie.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka jūsu iespējams tikai vislabāk iegūt jaunu printeri, jo man bija ātri apskatīt caur google, un tas neizskatās kā tur ir kaut kas, un printeri nav izmaksas, daudz vairs anyway, ja vien jums tas ir nepieciešams, lai ir super kvalitāte (macību izdrukas) vai kaut kas cits īpašs.
| |||
| |||
| Quote:
Quote:
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| jā, es domāju, un, ja Jūsu vēlmi ņemt to papildus nelobītiem, tas ir iespējams, pats maz šūpulis, piemēram, daļa, kur sēdēt tintes kasetnes, tāpēc, ja jūs jūtaties tāpat kā tas iet delving tur ar skrūvgriezi. |
|
| |||
| |||
| Un kas aprīkoti ar vecas drēbes ... Es neko sīki .. bet ļauj tikai apvienot vārdus "Svarīga nakts" un "netīrs Uzrakstu tinte" ...
|
| |||
| |||
| Jā, nodiluma vecās lupatas, cimdi, maska, un laikrakstu pār visu jūdžu rādiusā. Ok, tas exadurating maz, bet tikai zināt, ka printeru tinte nenāks pie kaut kas ļoti viegli. |
|
| |||
| |||
| Jūdžu rādiusā .. svēts ---- .. Tas ir viens biiig dzīvoklis īpašums Paddy domājams pieder ..
|
| |||
| |||
ok, tagad atpakaļ uz tēmu ... |
|
| |||
| |||
Jā, mēs esam, kam mūsu pašu nedaudz piesieties .. lol sākotnējais autors nav faktiski teica kaut ko, jo sākotnējais post .. haha ..