![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Odpadów Ink pochłaniająca moim Canon Pixma MP170 jest pełna. Mam wypowiedziane Canon, którzy mówią, należy skontaktować się z Canon Service Agent. Service Agent mówi mi, że wymagana część nie jest już dostępna, ale będą one gromadzić moje maszyny, bada go i wyślij mi odnowiony identyczny model o £ 65. Nie jest idiotą, I kupić nową drukarkę, ale chciałbym mieć go na czyszczenie starego siebie. Czy ktoś proszę mi powiedzieć, w prostych kroków i po jednym na raz, jak fizycznie dostępu starego zbiornika? Dziękuję. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli się w instrukcji obsługi (lub szukaj PDF online) szanse theres diagram, gdzie wszystko jest. Ollie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myślę, że Twoje prawdopodobnie najlepsze zdobywania nowej drukarki, jak I've had szybkiego zapoznania się z Google, a nie wyglądać istnieje coś, drukarek i nie koszty, które już i tak dużo, chyba że jest potrzebny do jest super jakości (proffesional odbitek) lub coś innego specjalnych.
| |||
| |||
| Cytat:
Cytat:
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tak, sądzę, a jeśli chętnych do wzięcia go poza niełuskanego, to prawdopodobnie w tym samym niewiele kolebką jak część którym zasiadają atrament naboje, więc, jeśli masz ochotę to idź tam z delving śrubokręt. |
|
| |||
| |||
| I wyposażone w stare ubrania ... Nie będę go szczegółowo .. ale tylko pozwala łączyć wyrazy "Ważne noc" i "Farba drukarska Messy" ...
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tak, noszą stare tkaniny, rękawice, maski, gazety i ponad wszystko w promieniu mile. Ok, to exadurating niewiele, ale wiemy, że drukarka atrament nie obleźć coś bardzo łatwo. |
|
| |||
| |||
| A mile radius .. święty ---- .. thats jeden biiig płaskie Paddy rzekomo jest właścicielem nieruchomości ..
|
| |||
| |||
ok, obecnie z powrotem na temat ... |
|
| |||
| |||
yeah, we've been posiadających własnych niewiele gadać .. lol oryginalny plakat faktycznie nie powiedział nic, ponieważ oryginał pocztą .. haha ..