![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| A deşeurilor, în absorbantul de cerneala Canon Pixma MP170 meu este plin. Am vorbit cu Canon care spun că ar trebui să contactaţi un Canon agentul serviciului. Serviciul de agent mi-a spus că a cerut o parte nu mai este disponibil, dar acestea vor colecta masina mea, si trimite-l examineze renovate identice-mi un model de aproximativ £ 65. Nu sunt un idiot, voi cumpăra o nouă imprimantă dar mi-ar plăcea să aibă un du-te la cel vechi de curăţare mine. Poate cineva sa te rog, spune-mi, în paşi simpli & o la un moment dat, modul de acces fizic vechi rezervor? Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Dacă aveţi o privire în manual (sau de cautare pentru un PDF online) şansele sunt theres o diagrama de unde totul este. Ollie.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că dumneavoastră, probabil, doar cele mai bune de a obţine o nouă imprimantă, aşa cum l-am avut o scurtă privire prin intermediul Google, si nu arata ca este ceva, şi imprimante nu costa mai mult faptul că, oricum, cu excepţia cazului în care aveţi nevoie de ea pentru a fi super calitate (profesionala printuri) sau altceva speciale.
| |||
| |||
| Citat:
Citat:
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Da, cred, şi, dacă este dispus să-ţi ia-o în afară orez nedecorticat, este, probabil, în acelaşi mic leagăn ca parte în cazul în care vrei să aşezi de cartuşe de cerneală, astfel încât, dacă doriţi asta delving merge acolo cu o şurubelniţă. |
|
| |||
| |||
| Şi echipate cu haine vechi ... Nu voi intra în detalii .. dar permite doar combina cuvintele "Important de noapte" şi "murdară cerneală tipografică" ...
|
| |||
| |||
| Da, uzura vechi cloths, mănuşi, mască, şi ziarul peste tot într-o rază de mile. Ok, asta e exadurating un pic, dar să ştii că imprimanta cerneala nu va ieşi ceva foarte usor. |
|
| |||
| |||
| O rază de mile .. sfânt ---- .. Thats o biiig plat Break Paddy presupune detine ..
|
| |||
| |||
OK, acum, din nou pe tema ... |
|
| |||
| |||
Da, am fost cu propriul nostru mic trăncăni .. lol original poster de fapt nu a spus nimic, deoarece original post .. haha ..
![]() |
|
| Marcaje |