menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Odpadové tlačiarenské farby Tlmiace potreby servis

Reply

Thread Tools
Old 21. September 2008, 00:29
Nový člen skupiny

Default Odpadové tlačiarenské farby Tlmiace potreby servis

O odpadoch Farbiace Tlmiace v mojom Canon Pixma MP170 je plná. Hovorila som na Canon, ktorí hovoria, mám kontaktovať Canon Service Agent. Služba Agent mi povedal, že požadovaná časť je už k dispozícii, ale budú zhromažďovať môj stroj, či & pošlite mi renovovať identický model asi 65 libier. Nie je idiot, budem kupovať novú tlačiareň, ale já bych mala ísť na čistenie starého sám. Mohol by niekto prosím, povedzte mi, v jednoduchých krokov & jeden po druhom, ako fyzicky prístup starý tank? Ďakujeme vám.
Old 4. októbra 2008, 13:51
Darcu Skupina

Ak ste si v návode na použitie (alebo vyhľadať PDF online) šanca Theres schéma, kde je všetko.

Ollie.

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Old 4. októbra 2008, 14:17
Darcu Skupina

Myslím, že práve vaša pravdepodobne najlepšie získať nové tlačiarne, ako som mal rýchlo hľadať cez google, a nebude vyzerať ako neexistuje nič, tlačiarní a nákladov, ktoré nie sú moc už tak či tak, ak je potreba, aby je super kvalita (profesionálny grafik), alebo niečo špeciálneho.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 4. októbra 2008, 14:23
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Paddy101 View Post
Nie je idiot, budem kupovať novú tlačiareň, ale já bych mala ísť na čistenie starého sám.
Citácia:
Pôvodne Poslal thingie2 View Post
Myslím, že práve vaša pravdepodobne najlepšie získať nové tlačiarne
Rovnako ako v pôvodnej otázku Nelúpaná je (a teraz asi má) dostáva novú tlačiareň, jednoducho chcel opraviť jeden až.
Old 4. októbra 2008, 14:29
Darcu Skupina

Áno, predpokladám, a ak vaša ochotný prijať, že okrem nelúpanej, je to pravdepodobne v tom istom, ako kolíska malá časť, kde budete sedieť na atramentové náplne, takže ak máte pocit, ako by ísť delving tam sa skrutkovačom.
Old 4. októbra 2008, 14:35
Darcu Skupina

A vybavené staré oblečenie ...

Nebudem sa ísť do detailu .. ale len umožňuje kombinovať slová "Dôležité noc" a "chaotický tlačiarenských černí" ...
Old 4. októbra 2008, 14:41
Darcu Skupina

Áno, nosia staré handry, rukavice, masky a noviny cez všetko v okruhu kilometra. Ok, to je exadurating trochu, ale len viem, že atramentové tlačiarne nebude utrhnout niečo veľmi ľahko.
Old 4. októbra 2008, 14:44
Darcu Skupina

A kilometrov .. svätých ---- .. to je jedno biiig ploché kombi Nelúpaná údajne vlastné ..
Old 4. októbra 2008, 15:02
Darcu Skupina

ok, teraz späť k téme ...
Old 4. októbra 2008, 15:05
Darcu Skupina

Jo, sme sa s našou vlastnou malý kus reči .. lol originálny plagát má skutočne niečo povedal, pretože pôvodný post .. haha ..

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Windows XP Service Pack 2 z Service Pack 1 prístrešok Operačné systémy Windows 6 21. marec 2009 08:54
Aktualizácia sa Service Pack 3 Z Service Pack 1 ralphp Operačné systémy Windows 4 2. marca 2009 14:28
Najväčší plytvanie peniazmi vôbec! Jimmy Hat Notebooky, Mobily a PDA 8 12. decembra 2007 16:05
Web hostingovej služby pre mojej website.I koukám na webhostingové služby, ktoré umožňujú zion9495 Web Design, hosting & SEO 1 6. September 2007 22:45
Zákaznícky servis SageMother Email, VoIP & IM Diskusia 1 9. jún 2007 12:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.