![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| O odpadoch Farbiace Tlmiace v mojom Canon Pixma MP170 je plná. Hovorila som na Canon, ktorí hovoria, mám kontaktovať Canon Service Agent. Služba Agent mi povedal, že požadovaná časť je už k dispozícii, ale budú zhromažďovať môj stroj, či & pošlite mi renovovať identický model asi 65 libier. Nie je idiot, budem kupovať novú tlačiareň, ale já bych mala ísť na čistenie starého sám. Mohol by niekto prosím, povedzte mi, v jednoduchých krokov & jeden po druhom, ako fyzicky prístup starý tank? Ďakujeme vám. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak ste si v návode na použitie (alebo vyhľadať PDF online) šanca Theres schéma, kde je všetko. Ollie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že práve vaša pravdepodobne najlepšie získať nové tlačiarne, ako som mal rýchlo hľadať cez google, a nebude vyzerať ako neexistuje nič, tlačiarní a nákladov, ktoré nie sú moc už tak či tak, ak je potreba, aby je super kvalita (profesionálny grafik), alebo niečo špeciálneho.
| |||
| |||
| Citácia:
Citácia:
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Áno, predpokladám, a ak vaša ochotný prijať, že okrem nelúpanej, je to pravdepodobne v tom istom, ako kolíska malá časť, kde budete sedieť na atramentové náplne, takže ak máte pocit, ako by ísť delving tam sa skrutkovačom. |
|
| |||
| |||
| A vybavené staré oblečenie ... Nebudem sa ísť do detailu .. ale len umožňuje kombinovať slová "Dôležité noc" a "chaotický tlačiarenských černí" ...
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Áno, nosia staré handry, rukavice, masky a noviny cez všetko v okruhu kilometra. Ok, to je exadurating trochu, ale len viem, že atramentové tlačiarne nebude utrhnout niečo veľmi ľahko. |
|
| |||
| |||
| A kilometrov .. svätých ---- .. to je jedno biiig ploché kombi Nelúpaná údajne vlastné ..
|
| |||
| |||
ok, teraz späť k téme ... |
|
| |||
| |||
Jo, sme sa s našou vlastnou malý kus reči .. lol originálny plagát má skutočne niečo povedal, pretože pôvodný post .. haha ..
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows XP Service Pack 2 z Service Pack 1 | prístrešok | Operačné systémy Windows | 6 | 21. marec 2009 08:54 |
| Aktualizácia sa Service Pack 3 Z Service Pack 1 | ralphp | Operačné systémy Windows | 4 | 2. marca 2009 14:28 |
| Najväčší plytvanie peniazmi vôbec! | Jimmy Hat | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 12. decembra 2007 16:05 |
| Web hostingovej služby pre mojej website.I koukám na webhostingové služby, ktoré umožňujú | zion9495 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 6. September 2007 22:45 |
| Zákaznícky servis | SageMother | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 9. jún 2007 12:50 |
| Thread Tools | |
| |