мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Отпад тинта апсорбера потребама услуга

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. сеп 2008, 00:29
Нови члан групе

Default Отпад тинта апсорбера потребама услуга

Отпада тинта апсорбера у мом Цанон Пиксма МП170 је пуна. Сам говорио Цанон који говоре да бих требао обратити Цанон Сервице Агент. Сервице Агент ми каже да су потребни део више није доступна, али они ће сакупити мој машина, прегледати га и пошаљите мене рефурбисхед идентичан модел за око £ 65. Није као будала, ја ћу купити нови штампач, али желим да има да иде на чишћење старог себе. Може било ко молим реците мене, у једноставним корацима и једну по једну, како физички приступ стари тенк? Хвала.
Old 4. октобар 2008, 13:51
Донаторска Група

Ако имате поглед на поуку приручник (или траже ПДФ онлине) шансе су Тхереса дијаграм где је све.

Оллие.

Мы Сыстем: ФордыПЦ

Процесор (и):
Куад К6600 Кентсфиелд 2,66 @ 3.45ГХз
Матичне плоче:
Асус П5К / Л ПРО (Интел П43, ИЦХ10)
РАМ меморија:
ПНЫ КСЛР8 4ГБ @ 1066МХз
Графичка картица (е):
ПНЫ НВИДИА ГеФорце 9400 ГТ 512МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
СЕАГАТЕ ХДБаррацуда 1кс 1ТБ 1кс 250ГБ
Оптички погон (е):
ЛГ (ХД) ГГЦХ20Л / ЛГ ГХ22НП20АУАА50Б
Цасе / псу:
Антец Соната ИИИ & Еартхуаттс 500У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Гигабит ЛАН, ФиреУире & УГ111в2
Монитор (е):
2 кс Ацер П193УАд
Оперативни систем (е):
КСП Про кс86/КСП ПРО кс64/Уин7 РЦ1 кс64
Old 4. октобар 2008, 14:17
Донаторска Група

Мислим да је ваш вероватно узимајући само најбоље од новог штампача, као што сам имао брзи поглед преко гоогле, и не изгледају као што је и штампача не костим који ионако много више, осим ако вам је потребна како би бити супер квалитета (стручни графика) или несто друго посебно.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 4. октобар 2008, 14:23
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Падды101 View Post
Није као будала, ја ћу купити нови штампач, али желим да има да иде на чишћење старог себе.
Куоте:
Оригиналлы Постед бы тхингие2 View Post
Мислим да је ваш вероватно узимајући само најбоље од новог штампача
Као у изворном Падды питање је (као и до сада вероватно има) добије нови штампач, праведан оскудица за шкрипац данашји до.
Old 4. октобар 2008, 14:29
Донаторска Група

Да, ЈА мислити, и ако је ваш вољни да га поред рижино, оно је вероватно у исто мало љуљати као део где ћете седети тинта Патрон, тако да, ако се осећате као да иду делвинг тамо са одвијач.
Old 4. октобар 2008, 14:35
Донаторска Група

, Те је опремљена старинарница ...

Нећу ићи у детаљ .. али омогућава комбиновање само речи "Важно ноћи" и "нереду штампање тинта" ...
Old 4. октобар 2008, 14:41
Донаторска Група

Да, носити старе крпе, рукавице, маске, преко новина и све што је у миљу радијус. Ок, то је ексадуратинг мало, али само знам да је штампач мастила неће испасти нешто врло једноставно.
Old 4. октобар 2008, 14:44
Донаторска Група

А миле радиус .. ---- Свет .. тај један стан биииг некретнине Падды наводно посједује ..
Old 4. октобар 2008, 15:02
Донаторска Група

ок, сад, назад на тему ...
Old 4. октобар 2008, 15:05
Донаторска Група

Да, да смо били мало имају сопствене свађати .. лол оригинални плакат није заправо рекао ништа од изворне пост .. хаха ..

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уиндоус КСП Сервице Пацк 2 са сервисним пакетом Сервице Пацк 1 пролити Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 21 март 2009 08:54
Ажурирају се Сервице Пацк 3 од Сервице Пацк 1 ралпхп Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 2 март 2009 14:28
Отпада највећи икад новаца! Јиммы Хат Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 8 12 децембар 2007 16:05
Уеб хостинг услуге за мој уебсите.И сам хандсоме за уеб хостинг услугу која омогућавају зион9495 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 1 6. Сеп 2007 22:45
Кориснички сервис СагеМотхер Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 9. јуна 2007 12:50
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц