![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Отпада тинта апсорбера у мом Цанон Пиксма МП170 је пуна. Сам говорио Цанон који говоре да бих требао обратити Цанон Сервице Агент. Сервице Агент ми каже да су потребни део више није доступна, али они ће сакупити мој машина, прегледати га и пошаљите мене рефурбисхед идентичан модел за око £ 65. Није као будала, ја ћу купити нови штампач, али желим да има да иде на чишћење старог себе. Може било ко молим реците мене, у једноставним корацима и једну по једну, како физички приступ стари тенк? Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако имате поглед на поуку приручник (или траже ПДФ онлине) шансе су Тхереса дијаграм где је све. Оллие.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да је ваш вероватно узимајући само најбоље од новог штампача, као што сам имао брзи поглед преко гоогле, и не изгледају као што је и штампача не костим који ионако много више, осим ако вам је потребна како би бити супер квалитета (стручни графика) или несто друго посебно.
| |||
| |||
| Куоте:
Куоте:
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Да, ЈА мислити, и ако је ваш вољни да га поред рижино, оно је вероватно у исто мало љуљати као део где ћете седети тинта Патрон, тако да, ако се осећате као да иду делвинг тамо са одвијач. |
|
| |||
| |||
| , Те је опремљена старинарница ... Нећу ићи у детаљ .. али омогућава комбиновање само речи "Важно ноћи" и "нереду штампање тинта" ...
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Да, носити старе крпе, рукавице, маске, преко новина и све што је у миљу радијус. Ок, то је ексадуратинг мало, али само знам да је штампач мастила неће испасти нешто врло једноставно. |
|
| |||
| |||
| А миле радиус .. ---- Свет .. тај један стан биииг некретнине Падды наводно посједује ..
|
| |||
| |||
ок, сад, назад на тему ... |
|
| |||
| |||
Да, да смо били мало имају сопствене свађати .. лол оригинални плакат није заправо рекао ништа од изворне пост .. хаха ..
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус КСП Сервице Пацк 2 са сервисним пакетом Сервице Пацк 1 | пролити | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 21 март 2009 08:54 |
| Ажурирају се Сервице Пацк 3 од Сервице Пацк 1 | ралпхп | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 2 март 2009 14:28 |
| Отпада највећи икад новаца! | Јиммы Хат | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 8 | 12 децембар 2007 16:05 |
| Уеб хостинг услуге за мој уебсите.И сам хандсоме за уеб хостинг услугу која омогућавају | зион9495 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 6. Сеп 2007 22:45 |
| Кориснички сервис | СагеМотхер | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 9. јуна 2007 12:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |