![]() |
|
| |||
| |||
| Atık Mürekkep emici benim Canon Pixma MP170 yılında dolu. Ben Canon olan bir Canon Servis Temsilcisi başvurmalıdır söylemek konuştum. Hizmet Temsilcisi bu gerekli parçası artık yok ama, benim makine toplayacak bunu incelemek ve Hakkımda £ 65 a refurbished aynı modeli göndermek olduğunu söylüyor. Bir salak olarak, yeni bir yazıcı satın fakat ben eski ben temizlik saldırmak almak istiyorum. Can kimseye söyleme lütfen, basit adımları ve bir anda, nasıl fiziksel eski tankı erişmek için? Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Eğer bir PDF çevrimiçi (veya arama) şansını talimat kılavuzuna bir göz olan bir şema Theres burada herşeyi. Ollie.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Google üzerinden hızlı bir görünüm elde ettik Ben senin en iyi ihtimalle yeni bir yazıcı alma, düşünüyorum ve bir şey gibi görünmüyor, ve siz bunu gerek yazıcıların bu kadar artık zaten, maliyet yok süper kalite (profesyonel baskı) ya da başka bir şey özel olacak.
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| eğer isterse orada bir tornavida ile delving git Yea, I, ve eğer appart Çeltik götürün istekli, muhtemelen aynı küçük beşiği's in parçası gibi burada, bu nedenle mürekkep kartuşları oturup, varsayalım. |
|
| |||
| |||
| Ve eski giysiler ile donatılmış ... Ben ayrıntıya girmeden .. geçmeyeceği ama sadece "ve sözlerini" Önemli gece bir araya getirme imkanı veriyor "Dağınık Baskı Mürekkep" ...
|
| |||
| |||
| Evet, eski bezler, eldiven, maske takmak ve bir mil yarıçap içinde her şeye gazete. Tamam, işte, ama biraz exadurating sadece çok kolay bir şey elde etmek değil bu yazıcı mürekkep biliyorum. |
|
| |||
| |||
| Bir mil yarıçapı .. kutsal ---- .. şu bir sözde .. sahip düz Stationwagon Paddy biiig
|
| |||
| |||
Konuyu tamam, şimdi, geri ... |
|
| |||
| |||
evet, biz .. kendi küçük gevezelik sahip oldum lol orijinal gönderen gerçekten söyledi değildir şey orijinal yazı .. çünkü haha ..