менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Waste Ink Absorber потребує обслуговування

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 вересня 2008, 00:29
Нові члени групи

Default Waste Ink Absorber потребує обслуговування

Waste Ink поглинача в Мій Canon PIXMA MP170 є повним. Я говорив з Canon, які говорять, я повинен зв'язатися з Canon Service Agent. Служба агента мені підказує, що необхідні частини більше немає, але вони будуть збирати мою машину, розглянути її & відправити мені відремонтовані ідентичні моделі приблизно за £ 65. Будучи не ідіот, я буду купувати новий принтер, але я б хотів піти на прибирання старого себе. Чи можна скажіть, будь ласка, до простих кроків & одного в той час, як фізичний доступ старий танк? Спасибо.
Old 4 жовтня 2008, 13:51
Донор групи

Якщо Ви подивіться в інструкції з експлуатації (або в пошуках онлайн PDF) шанси Theres схему, де все є.

Оллі.
Old 4 жовтня 2008, 14:17
Донор групи

Я думаю, ваш, ймовірно, тільки краще отримати новий принтер, як я був швидкий погляд через Google, і це не виглядає як їсти нічого, і принтери, не варто було б стільки більше в будь-якому випадку, якщо він потрібний для бути супер якості (професійна друк) чи щось інше спеціальне.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 4 жовтня 2008, 14:23
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Paddy101 View Post
Будучи не ідіот, я буду купувати новий принтер, але я б хотів піти на прибирання старого себе.
Цитата:
Спочатку Написав thingie2 View Post
Я думаю, ваш, ймовірно, тільки краще отримати новий принтер
Як і в оригінальній Педді питанням є (і зараз, ймовірно, має) Початок нового принтера, просто хотілося виправити це до одного.
Old 4 жовтня 2008, 14:29
Донор групи

Так, я вважаю, і якщо готові розібрати її Педді, ймовірно, це так само мало, як колиска частини, де ви сидите з чорнильними картриджами, тому, якщо вам це подобається йти заглиблюючись там з викруткою.
Old 4 жовтня 2008, 14:35
Донор групи

І оснащені старого одягу ...

Я не буду вдаватися в подробиці .. але дозволяє просто об'єднати слів "ніч" і "Брудні типографських" ...
Old 4 жовтня 2008, 14:41
Донор групи

Так, носити старий одяг, рукавички, маски, а газету на все, що в радіусі милі. Ок, це exadurating мало, але просто знаю, що принтер чорнило не будуть сходити все дуже легко.
Old 4 жовтня 2008, 14:44
Донор групи

Мильної зони .. Святійший ---- .. Thats однієї пласкої biiig нерухомості Педді нібито володіє ..
Old 4 жовтня 2008, 15:02
Донор групи

Добре, тепер повернемося до нашої теми ...
Old 4 жовтня 2008, 15:05
Донор групи

Так, ми були з нашими власними трохи лестять .. LOL оригінальний плакат насправді не сказав нічого оригінального оскільки посада .. Ха-ха ..

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows XP Service Pack 2 з пакетом оновлень 1 сарай Операційні системи Windows 6 21 березня 2009 08:54
Оновлення за допомогою пакета оновлення 3 From Service Pack 1 ralphp Операційні системи Windows 4 2 березня 2009 14:28
Biggest трата грошей, ніколи! Jimmy Hat Ноутбуки, КПК & Mobiles 8 12 грудня 2007 16:05
Веб-хостинг для моїх website.I шукаю веб-хостингу, які дозволяють zion9495 Веб дизайн, хостинг & SEO 1 6 вересня 2007 22:45
Служба підтримки клієнтів SageMother Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 9 червня 2007 12:50
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.