![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Waste Ink поглинача в Мій Canon PIXMA MP170 є повним. Я говорив з Canon, які говорять, я повинен зв'язатися з Canon Service Agent. Служба агента мені підказує, що необхідні частини більше немає, але вони будуть збирати мою машину, розглянути її & відправити мені відремонтовані ідентичні моделі приблизно за £ 65. Будучи не ідіот, я буду купувати новий принтер, але я б хотів піти на прибирання старого себе. Чи можна скажіть, будь ласка, до простих кроків & одного в той час, як фізичний доступ старий танк? Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Якщо Ви подивіться в інструкції з експлуатації (або в пошуках онлайн PDF) шанси Theres схему, де все є. Оллі.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, ваш, ймовірно, тільки краще отримати новий принтер, як я був швидкий погляд через Google, і це не виглядає як їсти нічого, і принтери, не варто було б стільки більше в будь-якому випадку, якщо він потрібний для бути супер якості (професійна друк) чи щось інше спеціальне.
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Так, я вважаю, і якщо готові розібрати її Педді, ймовірно, це так само мало, як колиска частини, де ви сидите з чорнильними картриджами, тому, якщо вам це подобається йти заглиблюючись там з викруткою. |
|
| |||
| |||
| І оснащені старого одягу ... Я не буду вдаватися в подробиці .. але дозволяє просто об'єднати слів "ніч" і "Брудні типографських" ...
|
| |||
| |||
| Так, носити старий одяг, рукавички, маски, а газету на все, що в радіусі милі. Ок, це exadurating мало, але просто знаю, що принтер чорнило не будуть сходити все дуже легко. |
|
| |||
| |||
| Мильної зони .. Святійший ---- .. Thats однієї пласкої biiig нерухомості Педді нібито володіє ..
|
| |||
| |||
Добре, тепер повернемося до нашої теми ... |
|
| |||
| |||
Так, ми були з нашими власними трохи лестять .. LOL оригінальний плакат насправді не сказав нічого оригінального оскільки посада .. Ха-ха ..
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows XP Service Pack 2 з пакетом оновлень 1 | сарай | Операційні системи Windows | 6 | 21 березня 2009 08:54 |
| Оновлення за допомогою пакета оновлення 3 From Service Pack 1 | ralphp | Операційні системи Windows | 4 | 2 березня 2009 14:28 |
| Biggest трата грошей, ніколи! | Jimmy Hat | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 8 | 12 грудня 2007 16:05 |
| Веб-хостинг для моїх website.I шукаю веб-хостингу, які дозволяють | zion9495 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 6 вересня 2007 22:45 |
| Служба підтримки клієнтів | SageMother | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 9 червня 2007 12:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |