![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз инсталирали Logitech Quickcam про 5000 на моя компютър. Всичко е наред, докато не рестартирате компютъра си, той не се открие уеб камера (не в Device Manager било), освен ако не съм изключете го от USB и поставете го обратно инча ми XP SP2. Какво съм аз греша? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква операционна система използвате? опитайте Logitech сайт за актуална водачът може би
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Аз съм с Windows XP SP2. Опитах се най-новата актуализация, един и същ проблем. Съм имал проблем с интегрирани видео карти, които биха могли да имат нещо общо с това? |
|
| |||
| |||
| Съмнявам се Просто му, че компютърът ви не е разпознаване на вашата камера, ако му остави включен в малтретиране трябва да има сърф за теб приятелю
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Добре благодаря mrdaveyk! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Gateway обувка горе проблем - Не TPM или TPM е проблем | rajank | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 17 Юни 2009 22:35 |
| Това ISP или рутер проблем (възможно е дори модем проблем?) | amyreaney | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 10 Юни 2009 17:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |