![]() |
|
| |||
| |||
| Εγκατέστησα το Logitech QuickCam Pro 5000 στο PC μου. Όλα είναι εντάξει μέχρι να ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή μου, αυτό δεν εντοπίζει το web cam (δεν είναι στη συσκευή είτε διαχειριστής), αν δεν το αποσυνδέσετε από USB και συνδέστε το πίσω μέσα Τρέχω XP SP2. Τι κάνω λάθος; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τι OS σας χρησιμοποιείτε; δοκιμάστε Logitech ιστοσελίδα για ένα ενημερωμένο πρόγραμμα οδήγησης ίσως
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Είμαι με Windows XP SP2. Προσπάθησα να πάρει πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση, το ίδιο πρόβλημα. Είχα ένα πρόβλημα με την ολοκληρωμένη κάρτα βίντεο, θα μπορούσε να έχει αυτό το κάτι να κάνει με αυτό; |
|
| |||
| |||
| Αμφιβάλλω της, απλά ότι ο υπολογιστής σας δεν αναγνωρίζει κάμερα σας, εάν αφεθεί του στην πρίζα άρρωστος να έχουμε μια σερφ για σένα φίλε
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Ok mrdaveyk thanks! |