![]() |
|
| |||
| |||
| אני התקנתי את Logitech Quickcam פרו 5000 על המחשב שלי. הכל בסדר עד שאני מפעיל מחדש את המחשב, הוא אינו מאתר האינטרנט פקה (לא במנהל ההתקנים או ב), אלא אם כן אני לנתק אותו USB ו תקע אותו בחזרה למערכת אני מפעיל XP SP2. מה אני עושה לא בסדר? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איזה מערכת הפעלה אתה משתמש? נסה Logitech עבור אתר מעודכן אולי הנהג
|
| |||
| |||
| אני משתמש ב-Windows XP SP2. ניסיתי להגיע העדכון האחרון, אותה בעיה. אני כבר הייתה בעיה עם כרטיס משולב של וידאו, כי יש משהו יכול לעשות עם זה? |
|
| |||
| |||
| אני בספק כי רק את המחשב שלך אינו מזהה את פקה אם עזבו את פקוק ב חולה צריך להיות גולש בשבילך חבר
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| בסדר תודה mrdaveyk! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Gateway אתחול של הבעיה - לא tpm או tpm יש בעיה | rajank | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | -17 יוני 2009 22:35 |
| האם זה של ספק האינטרנט או בנתב הבעיה (יתכן גם מודם הבעיה?) | amyreaney | רישות, מודמים & VoIP | 0 | -10 יוני 2009 17:24 |
| שרשרת כלים | |
| |