![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nainstaloval som na Logitech QuickCam pre 5000 na mojom PC. Všetko je v poriadku, kým som reštart počítača, je nezistí Webcam (nie je v Správcovi zariadení buď), ak som odpojiť z USB a zasunúť späť palcov Bežím XP SP2. Čo robím zle? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aký OS používate? skúste Logitech web pre aktuálne ovládače snad
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Já jsem za použitia systému Windows XP SP2. Snažil som sa získať najnovšie aktualizácie, rovnaký problém. Ja som mal problém s integrovanou grafickou kartou, ktorá by mohla mať niečo robiť? |
|
| |||
| |||
| Pochybuji len, že jeho počítač nie je Uznávajúc vaša kamera je-li jej ľavej pripojiť chorí majú mať surfovať tě kamaráde
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Ok vďaka mrdaveyk! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Gateway naběhnout problém - č TPM alebo TPM má problém | rajank | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 17. júna 2009 22:35 |
| Je to ISP alebo router problém (možno aj modem problém?) | amyreaney | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 10. jún 2009 17:24 |
| Thread Tools | |
| |