![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я встановив Logitech QuickCam Pro 5000 на моєму комп'ютері. Все нормально, поки я не перезавантажити комп'ютер, він не виявляє веб-камеру (а не за допомогою диспетчера пристроїв або) якщо я від'єднати його від USB і підключіть його назад дюйма я біжу XP SP2. Що я роблю не так? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| якою ОС ви використовуєте? спробуйте Logitech сайт до дати драйвером, можливо,
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Я використовую Windows XP SP2. Я спробував отримати останні оновлення, ті ж проблеми. Я була проблема з інтегрованою відеокартою, це могло щось зробити з цим? |
|
| |||
| |||
| Я сумніваюся в цьому його справедливого, що ваш комп'ютер не є визнанням ваших Cam, якщо його ліва підключити жорстоке мати пошук по Я. Buddy
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Mrdaveyk Ok Thanks! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Шлюз завантаження проблема - не TPM або TPM має проблема | rajank | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 17 червня 2009 22:35 |
| Чи є це інтернет-провайдера або маршрутизатора завдання (можливо, навіть модем проблема?) | amyreaney | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 10 червня 2009 17:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |