![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз Намерих неизползвани уеб камера в моята къща и си помислих, че може да оох, както и приложете го на моя компютър. но той няма диск за водачите / софтуер и т.н., така че аз мислех, че съм може би искате да можете да изтеглите информация от мрежата, но забелязах, там не е компания, емблеми на него на всички, изглеждаше по цялото нещо, не е улика за това, което би могъл да бъде. всички идеи на Опитвам се да разбера за какво е? i'v опитах: на "DirectX диагностични инструмента" (тип "dxdiag" в Run), но това не помага. i'v също да направи същото нещо, с различни части на софтуера, т.е. Nero на "infotool". Аз наистина не знам какво друго да направя, за да разберете. някакви предложения? цялата помощ е ценена. Роб |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| С уеб камери, която сте доста пълнени без никакви драйвери, те не са общи.
| |||
| |||
| Предполагам, че ще трябва да търсят диск или купуват един, те са не че expencive. благодарности |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Неизвестен Rootkit? | Nikronius | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 10 | 3тият Sep 2008 09:43 |
| Неизвестен служба | Mooseknuckle | Windows операционни системи | 3 | 12 Юни 2008 09:16 |
| Неизвестен проблем | twiggs396 | Общи Хардуер Чат | 11 | 10 април 2008 09:28 |
| Неизвестен PCI устройства | user1987 | Мултимедия & Codecs | 17 | 29 Март 2008 09:37 |
| Неизвестен CPU Фен | Blazing933 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 28 Окт 2007 09:19 |
| Нишка Инструменти | |
| |