![]() |
|
| |||
| |||
| Βρήκα ένα αχρησιμοποίητο web cam-στο σπίτι μου και νόμιζα Ω μπορούσαμε επίσης να αποδίδουμε στον υπολογιστή μου. αλλά δεν έχει κανένα δίσκο για τους οδηγούς / λογισμικού, κλπ, οπότε σκέφτηκα να θέσω είναι πιθανότατα σε θέση να κατεβάσετε τις πληροφορίες του καθαρού, αλλά διαπίστωσα ότι δεν είναι μια εταιρεία διακριτικά σε αυτό σε όλους, εξέτασε όλο το πράγμα, δεν είναι μόνο ένας ένδειξη για το τι θα μπορούσε να είναι. οποιεσδήποτε ιδέες του προσπαθώντας να ανακαλύψει τι είναι; i'v δοκιμάσει: το "Εργαλείο διάγνωσης DirectX" (τύπου "dxdiag" σε εκτέλεση), αλλά αυτό δεν βοηθά. i'v επίσης γίνει ίδιο πράγμα με διαφορετικά κομμάτια λογισμικού nero δηλαδή της "infotool". Δεν ξέρω τι άλλο να κάνει για να το μάθετε. οποιεσδήποτε προτάσεις; βοήθεια όλων είναι ευπρόσδεκτη. ληστεύω |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Με ιστοκάμερας είστε όμορφη δεν γεμιστές με τους οδηγούς, από όπου και αν δεν γενικής.
| |||
| |||
| μαντέψει Θα χρειαστεί να αναζητήσετε ένα δίσκο ή να αγοράσει ένα, από όπου και αν δεν το expencive. ευχαριστώ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Άγνωστος rootkit;; | Nikronius | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 10 | 3ο Σεπ 2008 09:43 |
| Άγνωστος Υπηρεσία | Mooseknuckle | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 12 Ιουν 2008 09:16 |
| Άγνωστο πρόβλημα | twiggs396 | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 10 Απρ 2008 09:28 |
| Άγνωστη συσκευή PCI | user1987 | Multimedia & Codecs | 17 | 29 Μαρ 2008 09:37 |
| Άγνωστος CPU Fan | Blazing933 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 28 Οκτ 2007 09:19 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |