![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Radau nepanaudotas web cam, mano namas ir maniau ooh taip pat sėkmingai gali pridėti jį prie savo kompiuterio. tačiau ji neturi vairuotojo diskų ar programinės įrangos ir tt, tad manau, kad aš tikriausiai bus galima parsisiųsti iš neto info, bet pastebėjau, ten nėra įmonės atributika apie tai ne visi, visi atrodė kaip dalykas, ne vieną clue, kas tai galėtų būti. bet bando sužinoti, kas tai yra idėjų? i'v bandė: "DirectX diagnostikos įrankį" (tipo "dxdiag" į paleisti), bet tai nepadeda. i'v pat padaryti tą patį su skirtingais vienetais, ty programinės įrangos Nero's "InfoTool". I don't really know what else to do sužinoti. Any suggestions? All is appreciated. Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Su kameros you're pretty, įdaryti ne vairuotojais, jie nėra bendrinis.
| |||
| |||
| Guess I'll have to Ieškoti diske arba nusipirkti, jie ne tai, kad expencive. ačiū |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nežinoma Rootkit? | Nikronius | Virus, Spyware & Security | 10 | 3 rugsėjis 2008 09:43 |
| Nežinomas paslaugos | Mooseknuckle | Windows "operacinės sistemos | 3 | Birželis 12, 2008 09:16 |
| Nežinoma problema | twiggs396 | General Hardware Chat | 11 | Balandis 10, 2008 09:28 |
| Nežinomas PCI įrenginiai | user1987 | Multimedia & Codecs | 17 | Kovas 29, 2008 09:37 |
| Unknown CPU FAN | Blazing933 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 28 spalis 2007 09:19 |
| Temos įrankiai | |
| |