![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я знайшов невикористані Веб-камера в моєму будинку і думала Ooh може також прикласти його до свого комп'ютера. але в нього немає диск для драйверів / програмного забезпечення і т.д., тому я думав, що, імовірно, зможе завантажити інформацію з мережі, але зауважив, що це не просто підприємство, знаки відмінності на його зовсім, оглянули весь річ, жодне підказати, що це могло бути. будь-які ідеї намагаються з'ясувати, що це таке? I'v намагався: "Засіб діагностики DirectX" (тип "DXDIAG" у перспективі), але це не допомагає. I'v також зробили те ж саме з різними частин програмного забезпечення, тобто Нерона "InfoTool". Я дійсно не знаю, що робити далі, щоб дізнатися. будь-які пропозиції? цінується все допомогу. грабувати |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| З веб-камери ви дуже фарширована немає драйверів, вони не загальні.
| |||
| |||
| думаю, мені доведеться шукати диск або купити, вони не те дорогим. спасибо |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Невідомий руткіт?? | Nikronius | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 10 | 3 вересня 2008 09:43 |
| Невідомо служби | Mooseknuckle | Операційні системи Windows | 3 | 12 червня 2008 09:16 |
| Невідома проблема | twiggs396 | Генеральний обладнання чат | 11 | 10 квітня 2008 09:28 |
| Невідоме пристрій PCI | user1987 | Мультимедіа & кодеки | 17 | 29 березня 2008 09:37 |
| Невідомо вентилятора процесора | Blazing933 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 28 жовтня 2007 09:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |