![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте Имам само закупили Acer се стремят 7720 лаптоп с интегрирана уеб камера. В уеб камера изглежда е работа, мога да виждам себе си на екрана и да вземат още снимки на изображението. Когато се свърже в мрежата мога да видят и чуят на друго лице, но те може само да ме чуе, но не ме види. Това се случва с всички връзки. Мога кой да помогне, или че машината трябва да се върна. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Очаквам ви трябва да обновите своята шофьори. Моля, изтеглете най-новите драйвер от тук. ftp://ftp.work.acer-euro.com/noteboo...tax32x64XP.zip След като сте изтеглили, ще трябва да извлечете него. Кликнете с десния бутон върху него и кликнете Извличане на файлове Следвайте чрез екстракция с помощник. Добив го на работния плот ще бъде наред. След като сте го извлича щракнете върху папката, която отвори. Тя се нарича Chicony След това кликнете върху папката, която казва, V5.7.31.400C_WHQL След това кликнете върху AcerCrystalEyeWebcamVideoClassCam_v5-7-31-400-1-0.exe Ако го пита за рестартиране в края на инсталационния процес, може той да направи това. Надяваме се, че трябва да го работя. Пост гръб на резултатите.
|
| |||
| |||
| Здравейте Serverguy са извършили вашите инструкции и уеб камера работи добре благодаря за помощта. ти би помислил, че когато си купувате нова машина, че водачите ще бъде създаден така, че нещата действително работят (това е на езика в бузата Аз не че съм се наивна) Благодаря отново spuddy |
|
| |||
| |||
| Няма проблеми. Съгласен съм, производителите могат да инсталирате актуална шофьори. Или, ако това е невъзможно, да го лесно да се намерят правилните драйвери, когато трябва да ъпгрейд. Причината взех малко време да се върнем за вас беше, че трябваше да се свържете с Acer Техническа поддръжка за да попитам каква е правилната версия на драйверите са за вашия лаптоп. Те са четири различни такива налични с никаква информация за това, което беше за какво.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Благодаря много много Наистина оценявам работата, която въведе за мен. Трябва да са имали акъл да се свържете с Acer сам. Гледай ти, че съм 67 години на възраст сребро сървър и мозъка ми doesn't работа, която бързо. още веднъж благодаря Spuddy ![]() ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Webcam Софтуер | pest79456 | Общи Софтуер Чат | 0 | 4 юли 2008 19:57 |
| Webcam | tinkerbell | Мултимедия & Codecs | 11 | 30 март 2008 год. 10:43 |
| Webcam? | cheesewheels99 | Общи Хардуер Чат | 4 | 3 януари 2008 18:47 |
| Best Webcam да закупя? | themaninblack1963 | Digital Imaging & Принтери | 6 | 28 Дек 2007 05:11 |
| Webcam проблем | seba567 | Digital Imaging & Принтери | 4 | 1-во Aug 2007 13:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |