![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Právě jsem zakoupili Acer aspirovat 7720 notebook s integrovanou webovou kamerou. Tato webová kamera se jeví jako pracovní, vidím sebe na obrazovce a ještě mít fotografie z obrázku. Když jsem se připojit na síť můžu vidět a slyšet na jinou osobu, ale pouze slyšet mi ale nevidí mě. To se stává u všech spojů. Může někdo pomoci nebo se stroj musí vrátit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Očekávám, budete muset aktualizovat své ovladače. Stáhněte si prosím nejnovější ovladače odtud. ftp://ftp.work.acer-euro.com/noteboo...tax32x64XP.zip Jakmile stáhli musíte rozbalíte. Klikněte pravým tlačítkem na něj a klepněte na tlačítko Extrahuje soubory Dotáhnout do konce s těžbou průvodce. Těžby na ploše bude v pohodě. Jakmile budete mít extrahován je kliknutím na složku, která byla zahájena. Nazývá se Chicony Poté klikněte na složku, která říká, V5.7.31.400C_WHQL Poté klikněte na AcerCrystalEyeWebcamVideoClassCam_v5-7-31-400-1-0.exe Pokud se zeptá na restart na konci instalačního procesu, umožnit mu, aby tak učinily. Doufáme, že by měl dostat to funguje. Poštou zpět na výsledky.
|
| |||
| |||
| Ahoj Serverguy provedly vaše pokyny a webkamera je v pořádku díky za vaši pomoc. budete myslet, že když si koupíte nový stroj, že řidiči by být vytvořen tak, aby to skutečně pracovat (toto je poťouchlý i ne, že já jsem byla naivní) Díky opět spuddy |
|
| |||
| |||
| Žádné problémy. Souhlasím, výrobci mohli nainstalovat aktualizované ovladače. Nebo, pokud to není možné, aby bylo snadné najít správné ovladače, pokud máte na upgrade. Důvod jsem se na chvíli zpátky k vám, že jsem měl na email Acer Technická podpora se zeptat, co je správné verze ovladačů byly pro váš notebook. Měli čtyři různé jsou k dispozici žádné informace o tom, co bylo za co.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Díky moc Já opravdu oceňuji práci vám do mě. Měl jsem měla nous kontaktovat acer sám. Nezapomínejme Jsem 67 let starý a stříbrná serveru mého mozku doesnt práce tak rychle. ještě jednou díky Spuddy ![]() ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| WebCam Software | pest79456 | Obecné Software Chat | 0 | 4. července 2008 19:57 |
| Webcam | Tinkerbell | Multimedia & Kodeky | 11 | 30. března 2008 10:43 |
| Webkamera? | cheesewheels99 | Obecné Hardware Chat | 4 | 3. ledna 2008 18:47 |
| Nejlepší Webcam nakupovat? | themaninblack1963 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 6 | 28. prosince 2007 05:11 |
| Webcam problém | seba567 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 1. srpen 2007 13:29 |
| Thread Nástroje | |
| |